Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Íme, az 5 legönzetlenebb, mély érzésű csillagjegy

Íme, az 5 legönzetlenebb, mély érzésű csillagjegy

Hirdetés

Milyen a mély érzésű ember? Olyan, aki észrevesz másokat, törődik velük, meglátja bennük az értéket és a potenciált és segít, ha kell. Aki tudja, hogyan kell egészséges és gyümölcsöző kapcsolatokat építeni és fenntartani. 

Az ilyen emberek teszi szebbé a világunkat és mutatnak rá, hogy a több lélek és a kevesebb ego a valódi boldogság kulcsa.

Hirdetés

Lássuk, mely az az 5 csillagjegy, akikre ez a leírás leginkább jellemző.

1# Halak

Az empátia és a jószívűség megtestesítői, akik törődnek a körülöttük lévők jóllétével. Gondolkodás nélkül segítenek és készek a legszebb jótettek végrehajtására, éppen ezért különböztethetőek meg olyan könnyen a környezetüktől.

Nagyon érzékenyek és intenzíven tapasztalják meg a negatív és pozitív hatásokat, érzelmeket a környezetükben. Soha nem keletkezik bennük olyan negatív érzés, mint a féltékenység, vagy az irigység és mindig bátorítják a többieket.

2# Nyilas

Igazi kalandorok, akik nem az anyagi dolgokat értékelik az életben, hanem az élményeket, a kapcsolatokat, a szeretetet, az ötleteket. Ezt magasabb szinten nem tudnák megtapasztalni, mint mások társaságában. Remek kommunikációs készségekkel rendelkeznek és tudják, hogy mely szituációra hogyan reagáljanak.

Képesek minden egyes élethelyzetben barátokra lelni, hiszen mindenkiben meglátják azt, amiért szerethető számukra. Tudják, hogyan bírják rá az embereket arra, hogy megnyíljanak előttük és segítenek is, ha kell.

3# Vízöntő

Anélkül segítenek másokon, hogy egy percet is gondolkodnának. Rendkívüli nagylelkűségről és empátiáról tesznek bizonyságot. Jóságuk nem korlátozódik csupán szeretteikre. Nagyon intelligensek és tettre készek, ezért szívesen kötelezik el magukat olyan ügyeknek, amelyekkel nagyobb közösségeken is tudnak segíteni.

Képtelenek elnézni az igazságtalanságot, ezért azonnal cselekszenek és egy csapat támogatót is toboroznak maguk mellé, akik osztoznak az elképzeléseikben.

4# Rák

Igazán jószívűek, érzelmesek és érzékenyek. Az empátiájuk rendkívüli és mindig megérzik, ha valakinek lelki támogatásra van szüksége. Soha nem ítélkeznek, sokkal inkább megpróbálják megérteni a másik motivációját, szándékait, a gondolkodása, viselkedése, érzései mögött megbúvó okokat.

Nagyon könnyen lelnek barátokra, hiszen úgy vonzzák ezáltal az embereket, mint a mágnes. Szívesen gyűlnek köréjük mások pozitív kisugárzásuk miatt.

5# Szűz

Mindig figyelmesek és gondoskodóak másokkal szemben. Tudják, hogyan kezeljék érzéseiket mások irányában és sosem hagyják, hogy egójuk felülkerekedjen rajtuk. Tiszteletben tartják mások magánszféráját, meghallgatják őket és tanácsokkal is szolgálnak, ha azt érzik helyesnek.

Hajlamosak érzelmi távolságot fenntartani azokkal, akiket nem éreznek közel magukhoz, de ez nem jelenti azt, hogy valaha is arrogánsan viselkednének bárkivel is. A tisztelet és a nagyvonalúság soha nem vész ki belőlük.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés