Kezdőlap EGÉSZSÉG Íme a trükk, amivel soha többé nem lesz gondod a testszaggal

Íme a trükk, amivel soha többé nem lesz gondod a testszaggal

Sok ember genetikai vagy hormonális probléma miatt folyamatosan küzd a testszaggal, amit izzadás eredményez. Másoknak csak a melegben kell ezzel számolniuk, de vannak olyan emberek is, akiknél ez valamilyen belső betegségből ered.

 

Az alábbi természetes módszereket ha rendszeresen alkalmazzuk, örökre elfelejthetjük a kellemetlen testszagot és nem kell többé a legdrágább dezodorokkal kísérleteznünk.

1. Szódabikarbóna

Ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a szódabikarbóna képes a hűtőből és a szemetesből is eltávolítani a szagokat, akkor talán nem meglepő, hogy ebben az esetben is segítségünkre lehet. Egy kevés szódabikarbónát keverjünk össze egy kis kukoricakeményítővel és kenjük be vele a hónaljat.

2. Timsó

Zuhanyzás után timsót oldjunk fel egy kevés vízben és mossuk meg vele a hónaljat, várjunk egy kicsit, majd töröljük szárazra.  3. Borotválkozási termékek

Ne használjunk szőrtelenítő krémet, borotvahabot, vagy más, a borotválkozás során használatos kozmetikumot, mert ezek is kiválhatnak ilyen mellékhatást. Kérjük ki szakember segítségét, vagy menjünk el kozmetikushoz, akivel közöljük szőrtelenítés előtt a problémánkat.

4. Teafaolaj

Gombaölő és antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. Egy-két csepp teafaolajjal kenjük be a hónaljat minden zuhanyzást követően.

5. Alkohol

Ha egy kevés alkohol ráöntünk egy vattára és azzal áttörölgetjük a száraz, tiszta hónaljat, akkor megelőzhetjük a baktériumok elszaporodását és a gombák kialakulását.

6. Citrom

Egy félbe vágott citrommal való átdörzsölés képes felfrissíteni a hónaljt és megakadályozni az izzadást.7. Almaecet

Az alkoholhoz hasonló módon kell alkalmazni, kiváló antibakteriális, gyulladáscsökkentő és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik.

Szerző: tudasfaja.com

loading...