Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Íme 2 szuper módszer, amivel otthon is leszedhető a műköröm!

Íme 2 szuper módszer, amivel otthon is leszedhető a műköröm!

Hirdetés

Van úgy, hogy az ember szeretne egy kis szünetet tartani két manikűr között, anélkül, hogy be kellene jelentkeznie a szalonba csak azért, hogy eltávolítsák a gél lakkot. A mai világban pedig tudjuk, hogy mennyire sűrű mindenkinek az időbeosztása.

 

Hirdetés

Lehet, hogy elsőre kissé ijesztőnek tűnik a gondolat, hogy magadnak távolítsd el a gél lakkot, hiszen attól félsz, hogy ha nem jól csinálod, elvesztheted a körmödet. Szerencsére léteznek biztonságos megoldások, amelyekkel nem árthatsz magadnak és a körmöshöz sem kell csak emiatt elmenned.

1# Módszer

Óvatosan távolítsd el körömreszelővel a felső réteget. Figyelmeztetés: ne akard az egészet így lereszelni, csak a felső, fényes réteget.

Önts acetont egy tálba, majd vegyél egy vattapamacsot és tépd szét 10 kicsi részre. Minden egyes körmödre kell, hogy jusson egy.

Tépj le 10 alufólia darabkát, amelyekkel majd körbe tudod tekerni az ujjaidat.

Márts bele minden kis vattapamacsot az acetonba, hogy teljesen átitatódjanak, majd rakd rá a körmeidre. Ezután csomagold be a fóliával az ujjaidat úgy, hogy a vatták a körmökön maradjanak.

Várj 5-10 percet. Távolítsd el a fóliát és nézd meg, hogy a lakk elkezdett-e már leválni a körmödről. Ha nem, ismételd meg a folyamatot.

Ezután fogj egy bőrfeltolót és óvatosan kezdd el letolni a lakkot a körmödről. Kezdd a körömágynál és innen haladj a köröm vége felé.

Ha eltávolítottad a lakkot, akkor egy acetonos vattával töröld át a körmeidet, hogy eltávolíts minden maradékot.

2# Módszer

Végy 2 tálat, az egyik legyen egy kicsit nagyobb, mint a másik.

A kisebb tálba önts acetont, majd helyezd a nagyobb tálba és a nagyobbat engedd fel meleg vízzel. Hagyd, hogy felmelegedjen az aceton. Figyelmeztetés: az acetont soha ne próbáld magában melegíteni!

Addig a gél lakk legfelső, fényes rétegét reszeld le körömreszelővel. Ha meleg az aceton, tedd bele az ujjaidat.

Várj 5-10 percet. Ekkor már tapasztalnod kell, hogy a lakk kezd leválni a körmeidről. Ezután fogj egy bőrfeltolót és óvatosan kezdd el letolni a lakkot a körmödről. Kezdd a körömágynál és innen haladj a köröm vége felé.

Ha kész vagy, vattával töröld át a körmeidet és szabadulj meg minden maradványtól.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés