Kezdőlap EZOTÉRIA Ez az igazság: ilyen lesz az életed egy mérgező kapcsolat után!

Ez az igazság: ilyen lesz az életed egy mérgező kapcsolat után!

Hirdetés

Leginkább azok maradnak egy mérgező kapcsolatban, akiknek nincsen elég önbecsülésük, ők sokkal többet elviselnek, mint amennyit megérdemelnének.

Azok, akik egy mérgező kapcsolatban élnek, nem tekintik negatívnak, hanem szeretettel néznek a párjukra. Ők bizony hosszú ideig nem veszik észre, hogy a rossz kapcsolatuk hátterében valójában egy mérgező pár áll.

Hirdetés

Sok esetben arról is meg vannak győződve, az ő hibájukból nem működik a kapcsolat. A mérgező kapcsolatban élő emberek az az igazság, hogy élvezik a játékot. Ha ki is lépnek a kapcsolatból, mindig visszamennek, számukra olyan az egész, mint a drog, függővé váltak.

Ők csak így tudnak élni, áldozatként. Már el sem tudnák képzelni az életük, ha nem kellene állandóan szenvedjenek, panaszkodjanak, tűrjenek.

Hidd el, a mérgező kapcsolat után teljesen megváltozik az életed, merj kilépni. Lehet, hogy az elején nem lesz könnyű, de később minden rendbe jön.

Ha egyedül nem megy, kérj segítséget. Valaki, aki egy mérgező kapcsolatban élt arról számolt be, hogy mennyire rosszul érezte magát, amikor kilépett a mérgező belőle, mert nem volt amitől szenvedjen.

“Időt, és energiát fektettem egy olyan emberre, akitől szenvedtem. Arra gondoltam, hogy mindent meg tudok menteni, de közben csak így tudtam élni, ebben a függőségben. Nehéz annak átérezni, aki nem volt ilyen helyzetben, a környezetem sem értette, hogy miért nem lépek ki egy ilyen kapcsolatból”-számolt be érintett.

“Kiléptem a toxikus kapcsolatból, és azon kaptam magam, hogy gyűlölöm a kedves embereket. Mindenikben a “mérgező” tulajdonságokat kerestem.

Egyszerűen nem tudtam élni egy normális kapcsolatban, annyira függő lettem. Most egyedül vagyok, és próbálom erősíteni az önbecsülésem, hogy ne egy másik személytől várjam az elismerést”.

tudasfaja.com

Hirdetés