Kezdőlap EZOTÉRIA Ilyen hatással lesz minden csillagjegyre az augusztus 21-ei napfogyatkozás!

Ilyen hatással lesz minden csillagjegyre az augusztus 21-ei napfogyatkozás!

Hirdetés

Ebben a hónapban két csillagászati esemény lesz jelen, amely az asztrológiában is megmutatkozik. Az augusztus 21-ei napfogyatkozás lesz hatással ránk.

Augusztus két napfogyatkozás lesz, amely nagy befolyással lesz az életünkre.

Hirdetés

Kos:

A Kos a figyelem középpontjában lesz ebben az időszakban. Úgy érezheti, energiával van tele, így készen áll nagyobb kockázatokat is vállalni, amelyeket lehet régen nem mert megtenni. Augusztus 21-én bekövetkező napfogyatkozáskor átjárja majd az energia, az erő, és az önbizalom. Használd fel ezt az energiát a későbbi sikeresség érdekében.

Bika:

A pályafutásával kapcsolatos gondolatok az utóbbi hónapokban előtérbe kerültek, ez alkalommal pedig majd fokozódik. Az energia áramlását a két napfogyatkozás befolyásolja, és arra fogja sarkallni, hogy túl a felmerülő új kihívásokat meglépje, és bölcsen döntsön. A napfogyatkozáskor a családi élet is megváltozik kissé. Úgy érzi majd, új fejezetet kell nyitnia az életében, élénkséget, és egy kis felfrissülést kell hoznia.

Ikrek:

Úgy érezheti, az utóbbi időben sok csalódás érte, és ezek az érzések fokozatosan erősödnek. Ahelyett, hogy ez aggodalommal töltené el, próbáljon meg pozitív életszemléletet felvenni. A napfogyatkozáskor felszabaduló energiák segítenek életének azon terén, amely a legtöbb stresszel és aggodalommal töltötte el, és segít levenni a terheket a válláról. Jobban fog vágyni szeretteinek közelségére, mert tudja, onnan kaphat igazi segítséget az elkövetkezendő hónapokban.

Rák:

Ebben az időszakban sok feszültség gyülemlett fel benne, de muszáj testét és lelkét egyensúyba hoznia. A napfogyatkozás egy hatalmas változást fog hozni az életének minden területén. Ezek a változások teljes mértékben jó értelemben fognak bekövetkezni. A pénzügyek terén különösen jótékony változások lesznek, jobban tud majd tervezni és rendszerezni ezzel kapcsolatban. Úgy érzi majd, sokkal jobban tud majd teljesíteni, mert tele lesz energiával és jó ötletekkel.

Oroszlán:

Aki az Oroszlán jegyében született, az ebben az időszakban jó erőben lesz, és semmilyen akadály nem tudja legyőzni őt. Ez az időszak a későbbiekben nagyon fontos szerepet fog kapni, hiszen rengeteg hosszútávú előnyökkel fog rendelkezni. A napfogyatkozás felkínál majd minden erőt és energiát, amely segítségével sokat fog fejlődni minden téren. Érezni fogja, hogy jobban tudja majd az eseményeket kontroll alatt tartani.

Szűz:

Úgy érzi, hiába összpontosított és figyelt mindenre, ez mégsem látszik. De ebben a hónapban ez változik, a hozzáállása és stratégiája, amely majd segít mindent a helyére tenni. A napfogyatkozás számára egyfajta kihívás lesz, hogyan tudja a nehezebb helyzeteket kezelni. Érdemes több időt tölteni a barátaival, családjával, mert ezek a találkozók majd határtalan energiával és örömmel fogja eltölteni. A nyomás alól pedig felszabadul, de csak akkor, ha követi a csillagok üzenetét.

Mérleg:

Mostanság jól tudott fókuszálni a dolgaira. A legjobb módja, hogy kihasználja az asztrológia nyújtotta energiákat, hogyha teljes mértékben követi az intuíciót. Gondoljon nagyon erősen arra, amire vágyik, és az erős energiák segítségével el is érheti azokat. Ez egy olyan időszak lesz, amikor azt érzi,  teljes beleadással tud dolgozni, úgy, hogy közben jól is érzi magát. Jönnek majd váratlan események, de nem kell ettől tartani, mert ezek pozitívan lesznek.

Skorpió:

A napfogyatkozás leginkább a kapcsolataira lesz hatással, ezen belül pedig a családi életére. Úgy érezheti, a zavaró és nyomasztó gondolatok, érzések hatalmába kerítik. Szüksége lesz arra, hogy családi viszonyait rendezze, de meg kell tanulni megvédeni saját magát. Meg kell próbálnia jobban kiállni magáért, és véleményét minden akadály nélkül kimondani. A bekövetkező energiák hatására majd megtanulja kezelni a kapcsolatait, és egyensúlyba hozni életét.

Nyilas:

Új kalandok, események, felfedezések fognak bekövetkezni az életében. A napfogyatkozás kitűnő alkalom lehet egy nagyobb utazásra. Ebben a hónapban rengeteg lehetőséget fog kapni, amelyek a személyes fejlődéséhez fognak hozzájárulni. Sikerek tömkelege fogja érni. A szerencse sz oldalán fog állni, az energiák segítenek a jó út felé terelni. A boldogság és az öröm fogja körülvenni az elkövetkezendő időszakban, majd arra fog felfigyelni, hogy állandóan mosolyog.

Bak:

Aki ebben a jegyben született annak most nagy szerencséje lesz a pénzügyekben. A napfogyatkozás vonzza a jó energiákat, és elsöpri az anyagiak miatt felmerülő aggodalmat. Gondolkodjon aktívabban, dolgozzon ki egy stratégiát az elkövetkezendő hónapokra, hogy kellősen sikeres lehessen. Gyűjtse össze az önbizalmát, és elszántságát, és a bőség utat talál hozzá. A napfogyatkozás rádöbbenti, hogy igenis kellően kitartó, és képes rendbehozni élete minden területét.

Vízöntő:

Az érzelmeké lesz most a főszerep. Meg kell hallgatnia az intuíció hangját. A napfogyatkozás segít majd koncentrálásban, és érzelmi lelkesedést az életében. Ebben az időszakban felerősödik a belső hang, a lelki békéje pedig kezd helyreállni, de ezek elérésében kihívásokon kell keresztülmennie. Ezt követően a munkahelyén váratlan lehetőséget fog kapni, amelyeket érdemes elfogadnia, mert pénzügyi biztonságot adhatnak.

Halak:

Ez a hónap érzelmileg intenzív lesz. Az univerzum üzeneteket, tanításokat fog közvetíteni. Érdemes lenne többet keresni barátait, szeretteit, mert eddig a munkáé volt a főszerep, és most ideje feltöltődnie szerettei körében. Ne forduljon magába, próbáljon meg nyitottabb lenni. A napfogyatkozás éppen ezekben fog majd segíteni. Nyissa ki a szívét, és figyeljen meg minden apróságot, és élvezze a visszahozhatatlan értékes pillanatokat.

Hirdetés