Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ilyen hatással lesz az egyes csillagjegyekre a júliusi holdfogyatkozás

Ilyen hatással lesz az egyes csillagjegyekre a júliusi holdfogyatkozás

2019. július 16-án részleges holdfogyatkozás fog bekövetkezni, ami intenzív érzelmi reakciókat, megrögzött viselkedést és harcokat válthat ki, ha nem készülünk fel és nem leszünk óvatosak.

A fókuszban az érzelmek, az intim kapcsolatok, a család és az otthon kerül. Ha képesek leszünk higgadtan viselkedni, akkor tisztábban láthatjuk majd kapcsolatainkat, mivel sokkal közelebb kerülünk saját igényeinkhez és szándékainkhoz. Sokkal egyértelműbbek lesznek azok a pontok, ahol diszharmóniát tapasztalunk.

Attól függően, hogy hogyan alakult az elmúlt 6 hónap, most végre megtapasztalhatjuk gyümölcseink virágát, amelyeknek magját már régen elvetettük.

A holdfogyatkozás hatása 3 hónapon keresztül tapasztalható lesz. Eleinte talán furcsa és komor érzés jár át minket, de hamar megtapasztaljuk gyógyító, tisztító hatást.

A holdfogyatkozásokra hajlamosak vagyunk fenntartásokkal tekinteni, hiszen emberként a szokások rabjai vagyunk és a váratlan, ismeretlen helyzetekhez félelemmel állunk. Ha makacsul ellenállsz a fejlődésnek, növekedésnek, akkor vulkánkitörés szerű hatást tapasztalhatsz meg.

Ezen idő alatt fontos, hogy képesek legyünk higgadtan leülni és magunkba tekinteni. Mit látunk felbukkanni, milyen érzelmek keringenek bennünk? Mit jelentenek ezek és mit kell velük kezdenünk?

Nézzük meg, hogy az egyes csillagjegyek számára mit jelent a július 16-i holdfogyatkozás.

Kos

Engedd el a régi ambícióidat, amelyek már nem szolgálnak. Nyílj meg új utak, új lehetőségek felé.

Bika

Úgy tűnik, hogy egy életszakaszod végéhez értél és készen állsz arra, hogy egy nagyobb közönségnek adj át valamit, publikálás, tanítás vagy valamilyen műsor keretében.

Ikrek

El kell engedned a régi hiedelmeidet a pénzzel és azzal kapcsolatban, hogy ki vagy te és mire vagy képes. Egy friss, új szemléletet kell elsajátítanod.

Rák

Engedd el azokat a kapcsolatokat vagy kapcsolati mintákat, amelyek miatt aprónak érzed magad és nem tudsz tovább haladni. Törd át a csigaházadat és szabadulj ki az ilyen kötelékekből.

Oroszlán

Az egészséged komoly fókuszba fog kerülni és ideje lesz lemondani a rossz szokásaidról és soha vissza sem tekinteni.

Szűz

Egy romantikus kapcsolatban elérkeztek ahhoz a ponthoz, ahol szintet kell lépni, vagy ha az nem megy, akkor elengedni egymást.

Mérleg

Ha egy ideje olyan környezetben élsz, amely nem passzol hozzád, akkor ideje kilépni belőle. Közben a karriered terén is óriási változást tapasztalhatsz meg.

Skorpió

Egy régóta várt információ érkezik meg hozzád júliusban, szóval várj a továbblépéssel addig, amíg minden részlet a birtokodba nem kerül.

Nyilas

Ha elengedsz egy régi bevételforrást és biztonságot adó tényezőt, akkor ajtót nyithatsz egy izgalmas és friss kezdetnek. Ez az időszak nagyon is megfelelő új dolgok felfedezésére.

Bak

Itt az idő, hogy lemosd magadról a komfort és biztonság burkát, hogy végre olyan életet élhess, amely illik hozzád. Kapcsolataid változhatnak és bíznod kell a folyamatban.

Vízöntő

Végre képes leszel áttörni egy mentális blokkon, amely megakadályozott eddig abban, hogy megfelelően fejezhesd ki magad. A rugalmasság és a nyíltság lesz a kulcs, hogy felszabadítsd magad.

Halak

Itt az ideje nagytakarítást végezni a kapcsolataid környékén. Törölj ki néhány telefonszámot és ne tölts több időt olyanokkal, akik mellett rossz a közérzeted. Hallgass a bensődre.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...