Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ilyen egyszerűen még sosem göndörítetted be a hajad! Elképesztő trükk!

Ilyen egyszerűen még sosem göndörítetted be a hajad! Elképesztő trükk!

Akinek egyenes a haja, az legtöbbször hullámosat vagy göndört szeretne, akinek göndör a haja, az pedig alkalmakkor mindig kiegyenesíti. A vágyott külső eléréséhez aztán mindent hajlandóak vagyunk bevetni. Egyenesítő, göndörítő, hajlakk, hajhab és ki tudja még hány hajformázó termék áll a rendelkezésünkre.

Mit szólnátok hozzá, ha azt mondanánk, hogy ezek egyikére sincs szükség ahhoz, hogy álom hullámokat készítsetek magatoknak, csupán egy hajszárítóra és egy műanyag palackra? Viccesen hangzik igaz? Nem baj, hiszen ennek ellenére hatékony!

Zseniális trükk csodás hullámokhoz

Hajszárítód biztosan van otthon, szóval azt csak az áramforrásra kell csatlakoztatni.

Műanyag palack is nagy valószínűséggel található a háztartásodban. Ha nincs, hát nem egy ökör ára beszerezni egyet. Méretben a legjobb az 1-1,5 literes űrmértékű, de nem tartjuk kizártnak, hogy 0,5 literessel is működik.

Így csináld!

A műanyag palack nyakán ejts egy bevágást és vágd körbe, hogy a felső részét el tudd távolítani.

Öblítsd ki tiszta vízzel és töröld szárazra.

Ezután az oldalára vágj egy akkora hosszanti rést, amelybe a hajszárítód feje belefér. (Ide kell majd beilleszteni a hajszárító szűkítő fejét.)

Ha ezzel megvagy, akkor az üvegbe tegyél bele a hajadból egy tincset úgy, hogy a palackot közel tartod végig a fejed mellett. Dugd bele a résbe a hajszárító szűkítő fejet és kapcsold be a gépet.

Azt fogod látni, hogy a befújt meleg levegő borzolja, majd elkezdi egyben pörgetni a palackban a hajtincset. Ezt csináld legalább 1-2 percig.

Kapcsold ki a hajszárítót és húzd le a tincsről a palackot. Voilá! Elképesztő, igaz?! Folytasd tovább és csináld meg így az egész hajadat.

Szinte hihetetlen, hogy milyen egyszerű és nagyszerű ez a trükk.

Nézd meg videón is!

tudasfaja.com

loading...