Kezdőlap OTTHON LAKBERENDEZÉS Ilyen az ideális otthon számodra a csillagjegyed szerint!

Ilyen az ideális otthon számodra a csillagjegyed szerint!

Hirdetés

Milyen lakásban érzed a leginkább otthon magad? Az otthon az a hely, ami biztonságot nyújt, ahol nyugodtak, és elégedettek lehetünk, ahol minden bánatunkat elfelejtjük, és végre kipihenhetjük magunk. Most megtudhatod, hogy a csillagjegyed szerint, milyen az ideális otthon számodra.

Kos

-minden hely praktikusan legyen kihasználva, hiszen nem szereted a fölösleges dolgokat. Ragyogja be a lakást a természetes fény, és domináljanak a világos színek. Fontosak számodra az okos, és irányítható funkcióval ellátott modern berendezési kellékek. Egy beépített házimozi rendszer például nagyon le tudna venni a lábadról.

Hirdetés

Bika

-a Bika lakásában mindig van valami nagyon jellegzetes, és különleges dolog, amivel büszkélkedni tud a barátainak. Ilyen például a bor- vagy festmény gyűjteménye, de az is lehet, hogy a könyvtárszobája a gyengéje. Sok különleges növény is van egy Bika otthonában.

Ikrek

-állandóan szellőztetnek, hiszen imádják a levegőt, ezért, ha csak tehetik, főleg nyáron minél kevesebb időt töltenek a lakásban. Minimalista dizájn, és kevés, de természetes anyagból készült bútor jellemzi az ikrek otthonát. A zöld, és a kék fontos szerepe játszik az otthonukban.

Rák

-érzékeny lelki alkat, ezért szereti, ha sok családi emlék, tárgyak, és fényképek veszik körbe a lakásban. A virágmotívumok a kávésbögrétől, a falvédőig, és a fürdőszobaszekrényig mindenütt jelen vannak a lakásában.

Oroszlán

-nagy helyet foglalnak el az Oroszlán lakásában a tornaszerek, a futópad, vagy a szobabicikli. Kifinomult bútorok, és dísztárgyak, különböző luxuscikkek is teret kapnak az Oroszlán otthonában. A selyemágynemű, és a bőrkanapé ki nem maradhatna.

Szűz

-imádja a rendet, és a tisztaságot, az otthonában mindennek megvan a maga helye. Okos tárolási megoldások, praktikus szekrények találhatóak a lakásában, így soha semmi nem tud elveszni. Fontos számára az is, hogy az asztalon mindig legyen virág a vázában.

Mérleg

-harmónia jellemzi az otthonát. Nagyon ízlésesen berendezett, kellemes hangulatú lakásban lakik. Imádja a régi könyveket, festményeket, és értékes bútordarabokat. A háttérben egy kellemes zene is szól, hiszen ez is hozzájárul a megfelelő hangulathoz.

Skorpió

-rejtélyesség, és érzékiség jellemzi az otthonát. Fontos számára, hogy legyen egy kis titkos szoba, zug, vagy rejtekhely a lakásában, ahová néha visszahúzódhat. Illatos gyertyák, füstölők, különleges fali szőnyegek jellemzik a Skorpió otthonát.

Nyilas

-fontos, hogy legyen egy kertje, vagy erkélye tele színes virágokkal. Igazán otthonos a lakása, bárki jól érezheti magát benne, sok színes textília, és kényelmes szék, fotel, babzsák, puha pokróc, és párna található benne.

Bak

-ingaóra, medveprém az ágy előtt, perzsaszőnyeg-ez a legjellemzőbb a Bak lakására. Szereti a régi bútorokat, az értékes szőnyegeket, és a faragott stílust.

Vízöntő

-szereti a változatosságot, ezért néha lecserél egy függöny, szőnyeget, vagy egy-egy kisebb bútordarabot. Fontos számára, hogy a lakás kényelmes, és élhető legyen, de ne ugyanúgy nézzen ki tíz éven keresztül.

Halak

-legyen a lakásban egy nagy akvárium, sok színes kő, kagyló, napsütés, sok üveges ablak. Ha teheti, akkor egy kis szökőkutat is beszerez, hiszen imádja a vizet.

Hirdetés