Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Igyál egy csészével este és nézd meg a hatásokat reggel! Ez a...

Igyál egy csészével este és nézd meg a hatásokat reggel! Ez a legegyszerűbb trükk, amit valaha láttam!

Létezik bizony olyan diéta, ami éjszaka hat. Mennyire jó, amíg te békésen alszol, addig szépen olvadnak rólad a plusz kilók. Reggel pedig, amikor felébredsz, és a mérlegre állsz, nem fogsz hinni a szemednek. Érdemes kipróbálnod ezeket a trükköket!

Az emésztésed állandóan működésben van, azonban nem árt néha bevetni bizonyos praktikákat ahhoz, hogy aktívabb legyen. Az alábbi trükköket alkalmazd annak érdekében, hogy az esti órákban aktívabb legyen az emésztésed!

1.Fontos a vacsora

Sokan kiiktatják az életükből a vacsorát, úgy vélik, hogy az okozza az elhízást. Természetesen nem mindegy, hogy mit, mikor, és mennyit eszel, viszont egy egészséges vacsora elengedhetetlen része a fogyókúrás étrendnek. Ha nem vacsorázol, akkor a szervezeted több, mint 10 órán keresztül nem jut táplálékhoz, ezért elkezd raktározni, és lelassul az anyagcsere.

Legalább 2 órával lefekvés előtt kell vacsorázni, válassz valami könnyű, de tápláló ételt. Vacsorára ne csak salátát egyél, a nyers zöldségeket amúgy is nehezen emészti meg a szervezet az esti órákban. Olyan ételt válassz, ami fehérjét, szénhidrátot, rostokat, és vitaminokat is tartalmaz.

2.Fél órás séta

A megfelelő anyagcseréhez elengedhetetlen a testmozgás. A legjobb, ha van kutyád, hiszen azt úgyis ki kell vidd este, de, ha nincs akkor is engedj meg magadnak egy fél órás sétát a parkban. Esetleg futhatsz is, ha ahhoz van kedved. A mozgás nem csak az anyagcserét, és a zsírégetést indítja be, hanem a stressztől, feszültségtől is megszabadít.

3.Forró fürdő

Az esti forró fürdő ellazítja a szervezetet, és méregteleníti is egyben. Töltsd fel a kádat vízzel, majd adj hozzá egy csésze tengeri sót, és 10 csepp levendula illóolajat. Relaxálj 20 percet, majd tusolj le hideg-meleg vizes váltó zuhannyal, és gyorsan bújj ágyba.

  • segít eltávolítani a szervezetből a méreganyagokat
  • vitaminokkal és ásványi anyagokkal táplálja a bőrt
  • sokkal energikusabb leszel hatására

4.Igyál egy csésze teát

Elalvás előtt egy órával igyál meg egy csésze rózsa, áfonya, csillagánizs, vagy oolong teát. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy jobban tudj aludni, beindítják az anyagcserét, és megtisztítják a szervezetet a méreganyagoktól.

5.Készülj fel az alvásra

A szoba hőmérséklete ne legyen 20-24 foknál több. A hálóban ne nézz tévét, ne számítógépezz, és a mobiltelefont is jobb ha a konyhában hagyod. Meditálhatsz, relaxálhatsz elalvás előtt, így sokkal nyugodtabban, kipihentebben ébredsz reggel.

tudasfaja.com

loading...