Kezdőlap OTTHON LAKBERENDEZÉS Így vonzd be a szerencsét, a bőséget és a boldogságot a házadba...

Így vonzd be a szerencsét, a bőséget és a boldogságot a házadba a feng-shui segítségével!

Hirdetés

Nincs az az ember, aki ne vágyra egy kis szerencsére, több pénzre, nagyobb házra, szebb kocsira. A feng-shui szerint könnyen bevonzhatjuk a házunkba, és az életünkbe a szerencsét!

Hozzunk létre az otthonunkban egy olyan pozitív erőburkot, amely segítségünkre lehet abban, hogy jólétben éljünk. Zárjuk ki az életünkből a negatív gondolatokat, és cselekedeteket.

Hirdetés

A bejárati ajtó elhelyezése nagyon fontos, vigyázzunk arra, hogy a nappaliba legyen, és mindig befele nyíljon. Soha nem tervezzük úgy, hogy a konyhából, vagy valamelyik más szobából nyíljon. A legideálisabb, ha észak felé néz.

A barna ajtó nyugalmat, és békét áraszt, a kék ajtó távol tartja a szerencsétlenséget, a bajt.

A nappali mindig legyen tágas, szellős, távolítsuk el a fölösleges tárgyakat, ne legyen túl zsúfoltság. Ne legyen csupán egyetlen fotel a házban, mert úgy tartják, hogy ez a bajt vonzza. A déli fekvésű sarokba helyezzünk el egy kerek levelű növényt, mert ennek bőségvarázsló ereje van. A nappaliban elhelyezett kerek asztal a pozitív energiát vonzza.

A hálószobában a falakat valami nyugodtabb árnyalatra, például halvány kékre, vagy zöldre fessük. A sárgának nyugtató hatása van, de, ha túl harsány árnyalatot választunk, akkor nagyon irritáló lehet.

Az ággyal szembe soha ne tegyünk tükröt, nem lehet túl jó hatással az életünkre, ha az alvó önmagunk “nézi” magát a tükörben. A feng-shui szerint az ágyat helyezzük távol az ajtótól a nyugodt alvás érdekében. A hálószobában soha ne legyen egy szék, legalább kettőt tartsunk ott.

 

Hirdetés
loading...