Kezdőlap EGÉSZSÉG Így szabadulhatsz meg a rossz vérkeringéstől és a hideg végtagoktól!

Így szabadulhatsz meg a rossz vérkeringéstől és a hideg végtagoktól!

A keringési rendszer egyik betegsége a nem megfelelő véráramlás, aminek egyik következménye, hogy a tápanyagokat és meleget szállító vér nem jut el a végtagokhoz, így azok szinte állandóan hidegek.

 

A vér útját állhatják az erekben végbemenő lerakódások is, ami szintén azzal járhat, hogy úgy érezzük, le van fagyva kezünk, lábunk.

De van megoldás! El kell érnünk azt, hogy beinduljon a vérkeringésünk, felpezsdüljön az egész testünk. Most a táplálkozásra, az életmódra helyezzük a hangsúlyt, így kiderül, hogy mit kell ennünk, tennünk, hogy jobban érezzük magunkat.

Rostok
Fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, és melléje igyunk napi 5-6 pohár friss vizet. Fogyasszunk kevesebb kávét, inkább teázzunk.

Alkohol

Ezt csak módjával fogyasszuk, mert jelentős mennyiség már ártalmas az egészségre, főként a keringésre.

Mozgás

Minden nap mozgassuk meg testünket, ízületeinket, csontjainkat. Ha tehetjük, járjunk el úszni, sétálni, kerékpározni.

Étkezés
Törekedjünk az egyensúlyra. Kevesebb húst és több nyers, párolt zöldséget, halat fogyasszunk. A gyümölcsökről sem szabad megfeledkezni. A dohányzásról meg sürgősen szokjunk le.

Meditáljunk

A lelki békénkkel, erőnkkel is törődni kell, ezért hallgassunk kellemes zenét, mélyüljünk el pozitív gondolatainkba, érezzük jól magunkat.

Szerző: tudasfaja.com

loading...