Kezdőlap AKTUÁLIS Így néz ki Dallos Bogi és Puskás Peti csúcsmodern otthona, a 11...

Így néz ki Dallos Bogi és Puskás Peti csúcsmodern otthona, a 11 perces videótól le fog esni az állad is

Puskás Peti és felesége, Puskás-Dallos Bogi hátrahagyták budapesti belvárosi lakásukat és egy természethez közeli, otthonos családi házba költöztek.

 

Dallos Bogi és Puskás Peti egy elképesztően ízléses házba költözött, Bogi pedig most körbevezette rajongóit is a családi fészekben Instagram-oldalán.

A belváros közepéből egy igazi zöld környezetbe költöztek, épp ezért pedig a természethez közeli színeket választottak otthonukban. Leginkább a letisztult vonalhoz tartották magukat, amelyeket modern és néhány régebbi bútorral ötvöztek.

Nappalijukban és konyhájukban minden passzol egymáshoz, ráadásul egy nászajándékként készült festmény is kikerült a falra. A nappali egységét kissé megbontja a régi parketta – valószínűleg itt nem cserélték a bútorzathoz és a falszínekhez jobban illeszkedő valamilyen laminált padlóra. Konyhájuk egy központi hellyé avanzsált, étkezőasztaluknál pedig a családjuk is kényelmesen elfér az ünnepekkor.

A legextrémebb falszínt azonban az emeleti fürdőszobájukhoz választották, amely egy erőteljesebb zöld szín. A nagy kádban Bogi gyakorta lazít a koncertjei után. Hálószobájukban a tévét könyvespolcra cserélték, a szoba egyszerűségét pedig néhány nem mindennapi bútorral dobták fel, mint például a vintage szekrényük. Emellett kijelöltek egy dolgozó szobát is, ahol gyakran összegyűlnek zenésztársaikkal és ha kell, még stúdiónak is tudják használni.


 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Puskás-Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés

loading...