Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Idős hölgy foglalt helyet a gépen. Megjelent a légitársaság vezérigazgatója és követelte,...

Idős hölgy foglalt helyet a gépen. Megjelent a légitársaság vezérigazgatója és követelte, hogy álljon fel

Ha légitársaságok szerepelnek a médiában, akkor nagy valószínűséggel olyan hírekről értesülünk, hogy már megint késett egy járat vagy a személyzet rosszul bánik az utasokkal, stb. Kevesebb olyan eset lát napvilágot, ami túláradó kedvességről szólna.

Azonban nemrégiben történt egy ilyen, amely kétséget kizáróan megérdemli, hogy bejárja a világot.

Amikor Rebecca Kuchar Krutz elfoglalta ülőhelyét a United Airlines egyik gépén, értesült róla, hogy a légitársaság vezérigazgatója, Oscar Munoz is velük fog utazni aznap. Természetesen azt várta, hogy a nagyfőnök az első osztályon foglal majd helyet.

Rebecca fürkésző szemekkel figyelte, mikor tűnik fel Munoz, ahogy ez lenni szokott, ha az ember egy hírességgel találhatja szemben magát.

Így írt a tapasztalatairól Facebookon:

“Igazán hűséges Delta Airlines utas vagyok, de ma este szerencsém volt a United vezérigazgatójával egy gépen utazni. Eléggé meglepett, amikor láttam, amint besétál a turistaosztályra, hogy elfoglalja a helyét. Az előttem lévő ülésen egy idős 80-as, 90-es éveiben járó hölgy ült éppen, akin látszott, hogy már nem örvend túl jó egészségnek és nehezére esik a beszéd is. Láttam, ahogy Oscar Munoz átverekedi magát a tömegen, azért, hogy beszélhessen vele.”

Rebecca teljesen meg volt lepve, hogy Munoz időt szánt arra, hogy néhány kedves szót váltson az idős hölggyel. Még lenyűgözőbb volt a pillanat, amikor Munoz felajánlott helyét a hölgynek az első osztályon.

„Hölgyeim és Uraim, ezt így illene. Idős polgártársainkkal tisztelettel és törődéssel bánni. Nagy valószínűséggel életem végéig hű leszek a United Airline-hoz, miután a tanúja lehettem ennek az önzetlen cselekedetnek egy olyan férfi részéről, akinek saját repülőgépe van, egy olyan hölgy felé, akit életében még soha nem látott előtte. Csupán azért, mert gondolta, hogy kényelmesebb lesz neki az első osztályon.” – írta Rebecca.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...