Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Idegesen várakozik menyasszonyára és amikor kinyílik a templomajtó mindenki meglepődik

Idegesen várakozik menyasszonyára és amikor kinyílik a templomajtó mindenki meglepődik

Jennifer Darmon-nak a menyasszonynak volt egy álma. Néhány évvel ezelőtt egy tragikus autóbalesetben deréktól lefelé lebénult.

Az álma pedig az volt, hogy az esküvő napján férjét meglepje.

Nagyon sok fiatal nő álmodik arról, hogy az esküvő napján a tökéletes ruhában táncolni fog a vőlegényével. De Jennifer számára ez csak egy álom maradt.

A lány a baleset után deréktól lefelé lebénult és hiába szeretett volna vőlegényével táncolni, ezt nem tudta megvalósítani. De kitartó kemény munkával sok mindent el lehet érni és erre Jennifer igazán jó példa.

Mindenképpen ő maga akart odamenni az oltárhoz, ebből nem engedett.

Sokáig senki sem tudta biztosan megmondani, hogy Jennifer valaha tud-e majd járni vagy sem. De kitartása meghozta gyümölcsét.

Hetente többször járt fizioterápiára is bár a gyakorlatok nagyon megterhelőek voltak, ő nem adta fel. Néha annyira nehéz volt számára a helyzet, hogy azt mondta kedvesének Mike Belawetz-nek, hagyja őt el mert soha nem tud majd járni.


Mike azonban nem figyelt oda ezekre a megjegyzésekre és biztos volt benne, hogy minden rendben lesz.

Végre elérkezett az esküvő napja és Jennifer mindenkit meglepett, a vőlegényét is. Mikor kinyílt a templomajtó, szinte senki sem hitt a szemének.

A vőlegény soha életében nem fogja elfelejteni ezt a gyönyörű ajándékot! Micsoda erős, kitartó lány! Minden jót kívánunk nekik az életben.

Forrás:csodalatos.co

loading...