Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Horoszkópod elárulja milyen betegség vár rád ősszel

Horoszkópod elárulja milyen betegség vár rád ősszel

Megérkezett az ősz, és a télhez közeledve egyre hűvösebb lesz, ami bizonyos betegségek, vírusok, járványok megjelenésével is jár. Horoszkópunk nem csak a szerelmünkről és a karrierünkről jövendöl, hanem az egészségünkről és a várható betegségeinkről is.

Ha szeretnénk ezek elébe lépni, akkor nézzük meg nekünk milyen egészségügyi problémákkal kell számolnunk!

Kos (III. 21 – IV. 20.)

Őszig sokszor számolhattál kisebb-nagyobb betegségekkel, de most jó hírünk van számodra: ősz kezdetével ezek a betegségek már a múlté lesznek. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem kell vigyáznod az egészségedre, de ha figyelsz a vitamin bevitelre és a pihenésre, akkor betegség mentes ősznek nézel elébe.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Biztosan eleged volt már a nagy melegtől, emiatt pedig nagy örömmel fogadtad a léhűlést. Sok mozgásra és sok vitaminra van szükséged ősszel, mert ha nem így cselekszel a legtöbb vírust összeszeded majd.

Ikrek (V. 21 – VI. 21.)

Nem kell aggódnod az egészséged miatt ez év ősszel, de ha engeded magad a stresszes időszakban rabul esni, akkor számos kisebb betegség kialakulhat nálad. A keringéseddel gondok lehetnek, emiatt ha szeretnéd magad megszabadítani ettől a veszélytől, akkor igyekezz nyugodt maradni.

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

Ősszel sokkal nagyobb figyelmet kell szentelned az egészségedre, mint máskor. A táplálkozásodra különösen figyelj, nem szabad túlterhelned  gyomrod, mert problémáid lehetnek.

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

Két fontos dologra figyelj ősszel: az egyik a szemed, ugyanis esélyed van arra, hogy problémáid lehetnek a látásoddal, főleg, ha sokat ülsz a monitor előtt. A másik dolog (ha nő vagy) a női szerveid egészsége, amit szűrővizsgálatokkal és megelőzéssel tudsz megelőzni.

Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)

A kora őszi időszakban problémáid lehetnek az allergiával, nem ártana egy teljes körű vizsgálat és sok gyógynövény fogyasztása. Emiatt a tünetek miatt kissé ingerlékenyebb, stresszesebb lehetsz, pihenj sokat és légy türelmes.

Mérleg (IX. 23 – X. 22.)

A túlzott fáradékonyság teljesen lemerítheti az immunrendszered, ezért fordíts sokkal nagyobb figyelmet a pihenésre és pihenj sokat, amikor csak teheted.

Skorpió (X. 23 – XI. 21.)

A fogorvost ne kerülgesd az őszi időszakban, mert fenn áll az esélye annak, hogy fogászati probléma áll majd fenn nálad. Nem kell aggódnod, nem lesz semmi komolyabb gond, csak menj el egy kontrollra és előzd meg a bajt. Hajlamosabbá is válsz a megfázásra és a vírusos fertőzésekre, ezért rendszeresen tartsd erősen az immunrendszered.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

Immunrendszered csütörtököt mondhat ősszel, de ha résen vagy, akkor sikerülhet  kiküszöbölnöd a megbetegedéseket. Ehhez a legfontosabb, hogy eleget aludj, ugyanis a fáradt, kimerült szervezet hiába kap elegendő vitamint, nem képes ugyanúgy védekezni a betegségek ellen, mint egy pihent. Fontos az is, hogy bármit szedsz össze, ne akard magad kúrálni otthon lévő régi gyógyszerekkel, veszélyes! Menj orvoshoz.

Bak (XII. 22 – I. 20.)

Ősszel ha nem találsz magadnak valamilyen elfoglaltságot, akkor nagy esélyed lehet a kisebb egészségügyi problémákra, amely a lelki problémáidból ered majd. A táplálkozásodra különösen figyelj, mert nem mindegy, hogy mit és mikor eszel meg. A koleszterinszinteddel lehetnek problémák, ha nem figyelsz az egészségedre.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

Az emésztőrendszereddel lehetnek problémáid, amit leginkább azzal tudsz megelőzni, ha többször kevesebbet eszel. Kerüld a zsíros és nehéz ételeket, válts egészséges táplálkozásra.

Halak (II. 20 – III. 20.)

A túlzott megterhelés miatt gyengül a koncentráló képességed, ami miatt kisebb-nagyobb sérülések érnek majd ősszel. Pihenned kell, hogy megelőzd a bajt. Ha mégis megtörténik, mindenképp menj el orvoshoz, még a legkisebb sérüléssel is, mert hosszú távon a lustaság megbosszulja önmagát.

Szerző: tudasfaja.com

loading...