Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Hol csókol meg a férfi? Így érez irántad!

Hol csókol meg a férfi? Így érez irántad!

Hirdetés

Egy csóknak is van tartalma és háttere, mint minden más gesztusnak. Egy férfiből elég nehéz kiigazolódni, így kapcsolaton belüli viselkedésük is sokszor rejtély. Megfejtettük a csókjaik, puszijaik tartalmát és hátterét, ismerjék meg most Önök is!

Puszi a szájra

Egy gyors szájra adott puszi jelentése többértelmű lehet. Az a férfi, aki a nap folyamán többször így cselekszik közös jövőt tervez veled, társként tekint rád, de még nem érzi kiteljesedettnek a kapcsolatotokat. Az irány jó, de még vár rátok az út!

Hirdetés

Homlokpuszi

Ha a homlokodra lehel érzéki puszit a párod, biztos lehetsz benne, hogy feltétel nélkül szeret és bízik benned. A kezedbe helyezte a bizalmi kérdést, ha nem élsz vele vissza és viszonozod azt, boldog és ritka párkapcsolat lesz a tiétek.Gyors, játékos arcra adott puszi

Ez a srác még nem nőtt fel teljesen, legbelül még gyereknek érzi magát. Érzelmeit félve mutatja ki, így inkább arcon puszil téged, mintsem szájon. Mély tisztelettel és odaadással van irántad, csaknem “anyatigrisként” tekint rád, aki óvja, védelmezi, irányítja őt.

Nyak puszilgatása

Ez már nem csak a belső érzelmek kinyilvánítását jellemzi, hanem egy olyan pontot is, hogy a kémia erősen működik a férfi részéről. Nem azt jelenti, hogy csak “azt” akarja, csupán erős, csillapíthatatlan vonzalommal van irántad és nehezen tud betelni veled.

“Francia csók”

Ez a tipikus nyelves változat. A szerelem, az érzékiség és a mélyről áradó érzelmek kinyilvánítása. Nem csak nőként tekint rád, hanem egy társként is, akire minden területen számít.Fejre adott puszi

Amikor az ajkai csak a hajad érintik, az arra ad jelet, hogy még van mit kiteregetnetek egymás előtt. Nem vagytok messze egymástól, de az akadályok, a titkok, a félelmek még mindig köztetek állnak.

A további típusok, amelyek már-már baráti viszonyként tekinthetőek azonban elgondolkodtatóak. Ha párkapcsolatban élünk igyekezzünk megismerni párunkat, de nem csak átvitt értelemben! Szánjunk időt és energiát arra, hogy nyitottak legyünk befogadni a felénk irányuló jeleket és így még közelebb kerüljünk egymáshoz. Egy jól működő kapcsolathoz ugyanis mindez elengedhetetlen!

Szerző:tudasfaja.com

Hirdetés
loading...