Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Hihetetlen! Ezért dörzsölj gyertyát a csempére, imádni fogod ezt a trükköt!

Hihetetlen! Ezért dörzsölj gyertyát a csempére, imádni fogod ezt a trükköt!

Fogj egy fehér gyertyát és dörzsöld át vele a fürdőszoba csempéjét. Ilyen egyszerű az a trükk, amit ezután te is ajánlani fogsz mindenkinek és imádni fogod, annyira szuper.

A fürdőszoba csempéi bármennyire is tisztán vannak azok tartva, egy idő után bepiszkolódnak és elég nehéz megszabadulni a lerakódott kosztól. Ezek általában a csempék között, a fugázott részt érintik, az azelőtt szép, fehér fuga egy idő után csúnya feketére változik.

Ezektől a penész lerakódásoktól megszabadulhatunk különféle vegyszerek segítségével is, de azt tudjuk nagyon jól, hogy ezek nincsenek túl jó hatással az egészségre és emellett drágák is. A mi megoldásunk ettől sokkal olcsóbb, alig kerül 100 forintba.

Ha a csempék közötti részt bekenjük viasszal, akkor ez egy vízlepergető réteget képez azon és megállítja a penészedést. A fehér gyertya azért a legjobb választás, mert nem látszik, bármilyen csempén is alkalmazzuk azt. Azt még fontos megjegyezni, hogy tiszta, fehér fugázáson alkalmazzuk, ha a miénk már elszíneződött, akkor ecettel fújjuk le, várjunk 10-15 percet, majd egy kefével tisztítsuk fehérre és jöhet a gyertya.

Szerző: tudasfaja.com

loading...