Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp szeptember 12-13. – Az előttünk álló két nap meglepetés lesz...

Hétvégi horoszkóp szeptember 12-13. – Az előttünk álló két nap meglepetés lesz mindenkinek!

Hirdetés

A Kosok és a Bakok elsősorban a pihenésre kell koncentrálniuk, viszont a Vízöntőket és a Skorpiókat a bolygók arra sürgetik, hogy mozduljanak ki a négy fal közül és szórakozzanak. Az Oroszlánok számára ideális az idő a lomtalanításra, letisztulásra.

 

Hirdetés

Lássuk, hogy mit hoz az egyes csillagjegyek számára az előttünk álló hétvége.

Kos

A munka nagyon sok figyelmet követel tőled és eléggé leterhel most, épp ezért adnod kell magadnak két nap pihenőidőt. Frissülj fel, töltsd fel az elemeidet. Uralkodó bolygód a Mars a Jupiterrel együtt egy tonnányi energiával fog ellátni, ám nem kell sürgetned semmit. Ha azon veszed észre magad, hogy valami felzaklat, akkor tarts szünetet, lélegezz és fontold meg a következményeket.

Bika

Uralkodó bolygód, a Vénusz, a szerelem és a szépség istennője kapcsolódik a Marshoz, a kommunikáció bolygójához, amely lehetőséged ad számodra, hogy elmondd a szeretteidnek, milyen sokat jelentenek számodra. Légy kedves szavaidban és tetteidben. A Halakban lévő Hold a társasági összejöveteleknek kedvez, ezért remek lesz az idő arra, hogy kimozdulj otthonról.

Ikrek

Uralkodó bolygód, a Merkúr a szerelem és szépség istennőjével, a Vénusszal kapcsolódik, ami megteremti számodra a lehetőséget, hogy kreativitásodat megmutasd a világnak. Fejezd ki magad egy dalban, versben, szóban, vagy bármilyen írott anyagban. Ha van valaki, akinek szeretnéd elmondani, hogy milyen sokat jelent számodra, akkor ne habozz tovább.

Rák

A Halakban lévő Hold belső harmóniát, boldogságot és könnyedséget teremt számodra a hétvégén. Egy nővel töltött idő nagyon hasznos lesz számodra, szóval ha tanácsra, iránymutatásra, támogatásra vagy asszisztenciára van szükséged, akkor fordulj egy bölcs nő ismerősöd felé. Ha párkapcsolatban élsz, kedvesed nehéz időszakon mehet keresztül, amit nem neked kell megoldanod, viszont teret kell adnod neki és biztosítanod, hogy mellette állsz.


Oroszlán

A Nap és a Plútó, a jelentős átalakulások bolygója aktív lesz a jegyedben, ami  jót jelent számodra, ha bármilyen változást tervezel az életedben. Nagyszerű hétvége lesz arra, hogy lomtalaníts, megszabadulj olyan dolgoktól, amelyekre már nincs szükséged és teret szabadíts fel magadnak. Extra adag energiád lesz és a környezetedben lévő embereket megfelelően tudod majd befolyásolni.

Szűz

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően kicsit úgy érezheted, mintha ingadoznál a között, hogy azonnal elintézz valamit vagy lazulj el és lustálkodj. Ne aggódj, a Jupiter ott lesz, hogy segítsen. Maradj otthon és élvezd a nyugodt hétvégét, és ha úgy érzed, hogy mindenképpen tenned kell valamit, akkor rendezkedj a ház körül.

Mérleg

A Merkúr és uralkodó bolygód, a Vénusz is a jegyedben lesz szombaton. A szeretet és a kommunikáció is kiemelkedő szerepet kap majd és remek lesz az idő arra, hogy kifejezd a hozzád közel állók számára, hogy milyen sokat jelentenek neked. Kreatív önkifejezésre is alkalmad nyílhat. Bátran nyúlj ecsethez vagy tollhoz (billentyűhöz), ha azt érzed, hogy valamit szeretnél elmondani, ami benned van.

Skorpió

Köszönhetően a Plútónak és a Napnak, mágneses vonzerőd erős lesz a hétvégén. Nagyszerű idő lesz arra, hogy megszabadulj olyan dolgoktól, amikre nincs szükséged, tisztulj és elengedj fizikailag és lelkileg is. Emellett időt kell szakítanod a barátaidra, társasági eseményekre is. Szórakozz, érezd jól magad.

Nyilas

A dinamikus tettek bolygója, a Mars a Jupiterrel együtt gondoskodik róla, hogy szenvedélyes energiával, lelkesedéssel és ötletekkel teli légy. Egy új projekt elindításán, új irányba való elinduláson jár az eszed. Győződj meg róla, hogy az ejtőernyő rendben van és nálad a térképed, majd ugorj. Vesd bele magad az ismeretlenbe és szerezz új tapasztalatokat.


Bak

Nagyon nagy szükséged van most a pihenésre, szóval ne spórold meg magadnak ezt a hétvégén. Aludd ki magad, reggel pedig ugorj el egy kellemes kávézóba és reggelizz meg ott, friss levegőn, a konyha asztalod helyett. Keress valami szokatlan, hóbortos, vicces dolgot, amit csinálhatsz. Szakadj ki a megszokott hétköznapi rutinból és frissítsd fel magad. Hétfőn ráérsz visszatérni a mókuskerékbe.

Vízöntő

A nagyszerű kommunikátornak, a Merkúrnak és a szeretet és szépség istennőjének, Vénusznak köszönhetően telve leszel szórakoztató ötletekkel, lehetőségekkel és romantika, egy új szerelem is felbukkanhat a közelben. Élvezd ki a laza hétvégédet és töltsd meg érdekes programokkal, annak megfelelő társaságban. Otthonodban némi összetűzés alakulhat ki, ám semmi olyan, amit ne tudnál kezelni.

Halak

A Holdnak és a Neptunusznak köszönhetően kifejezetten érzékeny leszel a hétvégén, szóval engedélyezz magadnak egy kis elvonulást, ne menj tömegbe és kerüld a követelőző embereket. Foglalkozz magaddal, olvass, tevékenykedj a kertedben vagy menj el sétálni egy vízpartra. Ha te nem törődsz a lelkeddel és nyugalmaddal, senki nem fog.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés