Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp július 4-5. – Az Ikrek az egészségére figyeljen, a Szüzek...

Hétvégi horoszkóp július 4-5. – Az Ikrek az egészségére figyeljen, a Szüzek a pihenésre, a Vízöntők pedig túláradó energiájuk lekötésére!

Ez a hétvége mindenki számára kiválóan fog alakulni egy-két apróbb bosszúság ellenére, amelyet tudatosan meg lehet előzni, el lehet simítani. Az Ikrek az egészségükre fektetnek nagyobb hangsúlyt, a Szüzek a pihenésre, a Vízöntők pedig túláradó energiájuk lekötésére.

 

Lássuk, hogy kinek mit ígérnek a csillagok hétvégére.

Kos

Ne legyél olyan konok a hétvégén, ha nem akarsz olyan vitákba keveredni, amiket amúgy te magad megelőzhetnél. Sokszor hiszed azt, hogy jobban tudsz mindent, mint mások és szinte képtelen vagy belegondolni más helyzetébe. De még, ha meg is teszed, akkor sem látod a lényeget, mégis úgy hiszed, neked van igazad. Próbálj meg empatikusabb lenni és a békére törekedni másokkal. Ha valaki nagyon a begyedben van, hát higgadtan közöld vele, hogy nem vágysz a társaságára.

Bika

Nyár van és ezt ki kell használni, mégpedig addig, amíg tart. Egy nyári hétvége akkor a legideálisabb, ha van benne aktív kikapcsolódás, szórakozás és egy kis relaxálás is. Próbáld meg úgy megtervezni a napjaidat, hogy ezekre mindre jusson idő. Keress fel régi barátokat, menj el kirándulni olyan helyekre, ahol eddig még nem voltál. Szerezz új élményeket és tombold ki magadból a feszültséget, ha annak érzed szükségét.

Ikrek

Koncentrálj most a testi és lelki egészségedre. Figyeld meg a szervezeted jelzéseit. Mit üzen neked? Szerinted min kellene változtatnod? Az étkezéseddel minden rendben van, az alkoholfogyasztással nem lőttél túl a célon mostanában? Na és a sport? Eleget mozogsz? Gondold át alaposan, hogy az életmódodon kellene-e változtatnod annak érdekében, hogy jobb önmagaddá válhass. Emellett lélekemelőként hathat egy-egy spirituális témájú könyv forgatása is.

Rák

Hullámzó lesz ez a két nap és magad sem fogod tudni hová tenni. Lesz, amikor kimagaslóan jókedvű és elégedett leszel, egyes pillanatokban pedig mélypontra jutsz és a hátad közepére kívánnál mindenkit. Nem árt, ha képben vagy a történésekkel magad körül és nem veszel semmit személyeskedésnek. Ha ezeket betartod, akkor nem fogja senki azt érezni, hogy magasról teszel rá, ugyanakkor higgadtan tudsz majd reagálni a téged érő ingerekre, ami nem csak a környezetednek, de neked is a legjobb lesz.

Oroszlán

Alakuljon bárhogyan ez a hétvége, te garantáltan jól fogod magad érezni. Választhatod az aktív kikapcsolódást, egy nyáresti bulit vagy barátokkal való összejövetelt, esetleg azt is, hogy otthon ejtőzöl és olvasol a szabadban. Nem kizárt, hogy romantikus kalandba is bocsátkozol valakivel, akit még nem ismersz, ám ha párkapcsolatban vagy, kedvesed és közted is felforrósodhat a levegő. Ha valamelyik rokon rá akar beszélni egy feladatra, amire nincs időd, akkor nyugodtan mondj nemet.

Szűz

Legyen szent a hétvége és legalább ebben a két napban ne akard magad teljesen leterhelni munkával. Arra ott vannak a hétköznapok. Ha nem tudsz tétlenül ülni sokáig, akkor csak szorítkozz a főzésre vagy a mosásra például, tehát olyan dolgokra, amik semmiképpen nem várhatnak. Ezután pedig engedd el magad. Talán nem is vágysz most kimozdulni, ami nem gond, hiszen otthon, egy jeges tea mellett is tökéletesen lehet relaxálni.

Mérleg

Utólag veszed csak észre, hogy egyszerre több helyre is elígérkeztél és kissé meg is illetődsz ettől a bakitól. Szerencsére semmi gond nem lesz belőle, mert mindenki meg fogja érteni, ha más programot választasz. Örülhetsz elsősorban annak, hogy ennyien vágynak a társaságodra, másodsorban pedig annak, hogy ennyi szeretetre méltó, megértő ember vesz körbe. Adj hálát ezért és most válaszd azokat, akikkel alig van időd együtt lenni.


Skorpió

A hétvége lassabban fog beindulni, mint tervezted, hiszen úgy le voltál terhelve egész héten, hogy azt érzed, ez a két nap sem lesz elég arra, hogy kipihend. Szombaton nem igazán találod a helyed és legszívesebben otthon maradnál, ám piszkálja az elmédet az, hogy nyár van és ilyenkor nem a négy fal között kell gubbasztani. Keress fel egy barátot vagy kérd meg a családod, hogy rázzanak fel egy kicsit. Ennek hatására lesz benned kraft kimozdulni.

Nyilas

Ha nagyon leterhelt vagy, nem éppen a vidám oldaladról vagy híres, ám hétvégén végre kieresztheted a fáradt gőzt és úgy döntesz, hogy kompenzálod a hétköznapi morcos megnyilvánulásaidat. Szívesen teszel kedvére másoknak és hagyod, hogy ők találjanak ki programot, amire örömmel bólintasz. Ez nagyon imponálni fog mindenkinek és az egész társaságot képes leszel csupán ezzel a pozitív hozzáállással felvillanyozni. Mindenki nyer vele.

Bak

Ez a hétvége teljes mértékben ideális lesz számodra. Amit eltervezel, megvalósul és nem csak, hogy megvalósul, de úgy valósul meg, ahogy megálmodtad. Tipikusan olyan két nap előtt állsz, amely után vasárnap este ágyba dőlve azt mondod majd, hogy ez így volt klassz, ahogy volt. Lehet, hogy a hangulatod további fokozására valami új dolgot is ki szeretnél próbálni, mégpedig a külsőd változtatásával. Legyen az egy új frizura, egy kozmetikai kezelés vagy egy új ruha, lépd meg, ha arra vágysz!

Vízöntő
Kifejezetten aktív és pozitív hétvégében lesz részed. Te sem tudod majd megfejteni, hogy honnan, de tele leszel energiával és az sem zavar, ha sok otthon a tennivaló, mert azok elvégzése után is több, mint elég kraft lesz benned, hogy kimozdulj, strandolj, túrázz, bulizz vagy ami jól esik. Nagy a valószínűsége, hogy valaki, aki tartozott neked, most visszaadja. Mintha minden a te érdekedben történne ezen a két napon.

Halak

A hétköznapok eléggé leterheltek, főleg így a vége felé, ami miatt most nem vágysz másra, csak arra, hogy elsőként alaposan kialudd magad. Ha ez megvolt, akkor szombaton egy kis szédelgés után szépen lassan össze fogod szedni magad. Ne engedd, hogy apróbb dolgok felhúzzanak, mint, hogy nem találsz valamit, vagy nem tudsz időben elindulni valahová. Engedd el az ilyesmit. Csak lazán. Hétvégén nem lehet okod megfeszülni. Találj ki egy olyan programot, ami garantáltan feldob és ellazít egyszerre.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...