Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp augusztus 31. – szeptember 1. – Az új hónap sok...

Hétvégi horoszkóp augusztus 31. – szeptember 1. – Az új hónap sok meglepetést tartogat neked is!

A Bikák mozgalmas, az Ikrek harmonikus, az Oroszlánok nem megszokottan visszafogott hétvégére számíthatnak. A Szüzek megpróbálják kihozni a nyárból, amit még lehet, a Mérlegek pedig egy lelki ügy megoldásával foglalatoskodnak.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér az előttünk álló két szabadnap.

Kos

Ahhoz, hogy garantáld magadnak a jó hétvégét, fontos, hogy megszabadulj a féltékenység és unottság érzésétől. Ha nem érzed jól magad, azt te sosem tudod palástolni és a környezeted hangulatára is erősen rá tudja nyomni a bélyegét. Két dolgot tehetsz: egy – bezárkózol valahová, ahol magadban fortyoghatsz, és nem rontod mások kedvét, kettő – átgondolod a dolgokat és elengeded a rossz érzést, hiszen rájössz, hogy az égvilágon semmi értelme és valóban jól érzed magad. Melyiket választod? Kár lenne a két szabadnapodat bosszankodva tölteni.

Bika

Ez egy nagyon élettel teli hétvége lesz, amelynek során senki és semmi nem veheti el a kedvedet. Szervezz magadnak valamilyen mozgalmas programot, hogy kihasználhasd ezt az energikus állapotodat. Eszedbe se jusson, hogy vasárnap már véget ér a nyár, hiszen az ősz is számos csodát tartogat, csak gondolj bele. A természet színei és megannyi fesztivál hívogat majd. Válaszd a pozitivitást.

Ikrek

Megnő benned az intimitás, romantika iránti vágy a hétvégén, amely nem kizárt, hogy teljesül is. Ugyanakkor képes leszel egy hullámhosszra kerülni a környezeteddel. Töltsd bárkivel a hétvégét, nagyon jól ki fogtok tudni jönni. Érzed, hogy a másik mire vágyik és mire nem, mindamellett ő sem fog olyan megmozdulásokat tenni és olyasmit mondani, amivel megzavarhat. Egy harmonikus hétvége ígérete a tiéd, hát élvezd. Érdemes kicsit számot vetned az életeddel. Mi az, amin változtatni szeretnél, mit tehetnél érte?

Rák

Lehet, hogy még nincs programod a hétvégére, de biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz unatkozni, hiszen befut majd egy-két meghívás, akár egy randevúra hívás is. Miért ne mondanál igent? Táblázd be magad, légy aktív, jelenj meg és ismerkedj. Élvezd ki a nyár utolsó hétvégéjét, nem tudhatod, hogy mit tartogat még számodra. A múlton rágódni felesleges, foglalkozz most a jelennel és hozd ki belőle a lehető legtöbbet.

Oroszlán

A hétvégéd most talán visszafogott és nyugalmas lesz, bár te ezt egyáltalán nem bánod, hiszen rád fér egy kis pihenés. Az aktív és passzív programok ugyanakkor szépen megférnek egymást mellett, ha a két napban felosztod őket és így lesz alkalmad időt tölteni a családdal és/vagy barátokkal, majd magaddal is. Jót tesz, ha egy kis időt szánsz a befelé fordulásra, elmélkedsz az álmaidról és arról, hogy mit sikerült megvalósítani, amellett pedig mit lehetne még tenni a beteljesületlenekért.

Szűz

Legfőképpen rajtad áll, hogy hogyan alakul a hétvégéd, hiszen külső zavaró tényezőnek jele nincsen. Mihez lenne a leginkább kedved? Érdemes volna kihasználni a nyár utolsó hétvégéjét és valami igazán tartalmas programban részt venni. Egy összejövetel mindenképpen felpezsdíti most a hangulatodat és közben jó beszélgetésekben is részt vehetsz, talán a jövőre tekintve hasznos kapcsolatokra is szert tehetsz közben. Biztosan nem fogod megbánni, ha még utoljára kihozod a nyárból, amit lehet.

Mérleg

Egy lelki ügy boncolgatásával fog telni a hétvégéd legnagyobb része, amelyben szerencsére nem maradsz egyedül. Sokak támogatását élvezheted, akiknek a meglátásai, ha nem is hozzák meg a megoldást a problémára, mindenképpen segítenek több szemszögből is látni ugyanazt a témát. Az már csak rajtad áll, hogy hogyan fogod kezelni azt. Ha valóban akarod, meg fog oldódni, sőt, egyre pozitívabb irányt fog venni életed ezen területe és több örömben lesz részed, mint eddig bármikor. Ne feledd, hogy a legtöbb a te hozzáállásodon múlik.

Skorpió

Eléggé kimerít a hétköznapok monotóniája és ezen az sem segít, hogy tudatosítod magadban, a nyárból már csak ez a hétvége maradt. Ezért is lesz érdemes feltölteni az elemeidet és még néhány remek élményt szerezni magadnak, mielőtt beköszönt az ősz, amibe pedig újult erővel vetheted bele magad. Ha befut hozzád egy meghívás, ne dilemmázz rajta, csak mondj igent, sőt, ha még keresed az igazit, dobd be a hálódat is közben.

Nyilas

Valóban otthon, a négy fal között, semmittevéssel akarod eltölteni a nyár utolsó hétvégéjét? Gondold át ezt még egyszer! Főleg kalandvágyó Nyilasként. Ez nem lehet méltó befejezése a legpezsgőbb évszaknak, különösen nem tőled. A családod és a barátaid részéről is érkezni fog be programajánlat és meghívás is. Bólints rá és vesd bele magad a jóba. Bármit hozhat még ez a hétvége. Kettő vagy akár egy napba is belefér még sok-sok élmény. Használd ki a lehetőségeket.

Bak

Ez a munkahét most különösebben nem terhelt le, ezért bőven marad energiád a két szabadnapodra. Ha kedved nem is volt eddig konkrétabb programokhoz, az is meg fog jönni. Nem kizárt, hogy te fogsz előrukkolni valami klassz ötlettel, amihez a megfelelő társaságot is megtalálod magadnak. Ha valami iránt eddig nagy vágyat éreztél, csupán a bátorságod hiányzott hozzá, akkor most ideje azt is összeszedned és randizni azzal a vonzó idegennel, elindulni arra az utazásra vagy jelentkezni arra a tanfolyamra, amit már egy ideje kiszemeltél.

Vízöntő

Az elmúlt hét őrlődéssel teli volt és még mindig nem tudtál dűlőre jutni egy lelki ügyet érintően. Ne aggódj, hamarosan megtalálod a nyugalmadat. Sokan fordulnak hozzád tanácsot kérve, amelyekre egytől egyig találsz választ, ám közben fontos, hogy magadról se feledkezz meg. Erre amúgy is elég sokszor kell emlékeztetned magad. Ha úgy érzed, hogy a téged foglalkoztató kérdés sok elmélkedést vesz igénybe, akkor ne sajnáld magadtól az időt. Ez most a legfontosabb.

Halak

Ez a hétvége rólad kell, hogy szóljon, nem pedig arról, hogy mások vágyának veted alá magad. Ha nem akarsz kimozdulni és csak lazsálnál otthon, az is rendben van. A lényeg, hogy tudd eldönteni, mi tesz most boldoggá. Senki nem erőltetheti rád az akaratát. Jót tesz, ha egyensúlyba kerülsz magaddal és a következő hetet már teljesen stabilan kezded. Ha a passzív programok jól esnek, válaszd azokat, ám ha idő közben beérkezik egy meghívás és kedvet kapsz hozzá, mondj igent. Csak a szívedre hallgass, ennyi a titok.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...