Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy gyertyát és tudj meg valami igazán érdekeset magadról

Válassz egy gyertyát és tudj meg valami igazán érdekeset magadról

A gyertya spirituális jelentőséggel bír, segít meditatív állapotba kerülni, ráadásul ennek a tesztnek a segítségével még érdekes dolgokat is felfedhetünk vele a személyiségünkről. A képen látható 7 gyertya körül válassz egyet, amelyik a leginkább megszólít, majd görgess lejjebb és tudd meg, hogy mit árul el rólad.

 

1 – Fekete gyertya

Az emberek hibásan gondolják azt, hogy a fekete a sötétséget szimbolizálja és gonosz erőket hordoz magában. Éppen ellenkezőleg, a fekete segít megszabadulni a negatív energiáktól. Egy pozitív, védelmező szín. Azok, akik ezt választják a többiek felett állnak a békesség keresésében.

2 – Lila gyertya

Őseink hite szerint a mályva színe szent. Kapcsolatban áll a harmadik szemmel és a tudatossággal. Segítségével megtisztítható a karma és spirituális védelem érhető el. Azok, akik ezt választották nagyon vonzódnak a miszticizmushoz és a láthatatlan erőkkel való kommunikációhoz.

3 – Fehér gyertya

A fehér gyertya a tudás egy magasabb fokozatát jelképezi. Segítségével tisztánlátás, védelem, megtisztulás és gyógyulás hívható az életbe. A béke és harmónia színe. Azok, akik ezt választják kifejezetten őszinték és jól kezelik emberi kapcsolataikat.

4 – Kék gyertya

Több előny is kapcsolódik ehhez a színhez. Ez a szín az, amellyel megérhetőek az érzelmek, növelhető a bölcsesség és javítható az alvás. Örömöt és nevetést hozhat az otthonodba. Segíti a koncentrációt és a kreativitást. Ha ezt választottad, akkor a többiek felett állsz önmagad megtalálásában.

5 – Zöld gyertya

Gazdagságot és jólétet szimbolizál. Ha ezt szeretnéd bevonzani az életedbe, a legjobb, ha meggyújtasz egy zöld gyertyát. Mindemellett gyógyító hatással is rendelkezik. Azok, akik ezt választották spirituális beállítottságúak és önzetlenek embertársaikkal.


6 – Sárga gyertya

Intellektuális energiát szimbolizál. Ha ezt a színt választottad, akkor közvetlen kapcsolatba kívánsz kerülni az elméddel, mivel spontán inspirációra van szükséged. Kétségkívül szívesen fejleszted magadat, hogy még több és jobb eredményt érj el az életedben.

7 – Piros gyertya

A szeretet, szerelem és szenvedély színe, amelyet a lobbanékony természetek választanak. A bátorságot, az élvezeteket, az érzékeket és a jó hangulatot szimbolizálja. Termékenység és személyes erő kapcsolódik hozzá. Aki ezt választotta csábítást, nagy szerelmet, romantikát vagy tartós barátságot keres.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...