Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp április 4-5. – Most minden a feje tetejére áll!

Hétvégi horoszkóp április 4-5. – Most minden a feje tetejére áll!

A Kosokra kissé zavaros hétvége vár, az Ikrek végre megnyugvásra lelhetnek egy zűrös időszak után, a Skorpiókra pedig rátalálhat a szerelem. A következő hétvége senkinek nem lesz unalmas, de lássuk, hogy kinek mit tartogat pontosan.

 

Kos

Végeredményben jó hétvégét fogsz zárni, de ez nagyban függ majd a te lélekjelenlétedtől. Egy kisebb összejövetelen meglesz az esélye egy komolyabb összezörrenésnek, viszont a bölcs fellépésednek köszönhetően elül a vihar és jól fogja magát mindenki érezni. Lehet, egy olyan téma bukkan fel a régmúltból, amit te már régen le szerettél volna zárni, ettől függetlenül  ügyesen kezeled majd a szituációt.

Bika

A hétvége igazán hatékonyan fog telni számodra. Úgy érzed, hogy kirobbanó formában vagy és meg se kottyan egy rögtönzött tavaszi nagytakarítást levezetni. Ne hagyd, hogy bárki is elrontsa az önfeledtségedet. Ha valaki vitába akar bonyolódni veled, azt inkább kerüld el messzire.

Ikrek

Az elmúlt hét nem volt valami egyszerű, sokat ki is vett az erődből, de szerencsére a hétvége mást tartogat számodra. Váratlan, mégis jóleső nyugalom fog körbelengeni, aminek hatására a halaszthatatlan dolgaidat is könnyen elintézed majd, így lesz alkalmad kikapcsolódásra és egy szórakoztató programra is, ha kapható vagy rá.

Rák

Vidáman vágsz neki a hétvégének. Semmilyen elintézendő dolog nincs most előtted. Te magad sem tudod, hogy pörgősebbre vedd a figurát vagy inkább a csendes kikapcsolódást válaszd, de ezen nem is töröd sokáig a fejed. Hagyd magad úszni az árral és ragadd meg a számodra legszimpatikusabb lehetőséget. A következő hetet újult erővel fogod kezdeni.

Oroszlán

Érdekes szituációba csöppenhetsz a hétvégén. Két közeli vagy nem túl közeli ismerősöd között konfliktus alakul ki, aminek akarva-akaratlan te is részesévé válsz. Ez mindenki számára kedvező lesz, ugyanis egy komoly háború kirobbanása előtt sikerül lecsendesíteni a feleket, akik ezért nagyon hálásak lesznek neked. A hétvége többi része nyugalmasan telik majd.

Szűz

Végre elértél arra a pontra, hogy minden kötelezettségednek eleget tettél a hétre és van alkalmad a szabadidődet a szeretteid körében eltölteni. Szervezhettek aktív programot vagy választhatjátok a csendes kikapcsolódást is, mindenképpen jól fog alakulni, hiszen végre együtt lehettek és közös élményekkel gyarapodhattok, ami számodra most a legfontosabb.

Mérleg

Jól teszed, ha hétvégén rendszerezed a dolgaidat. Nézd át a határidőnaplódat, futtasd át fejben azokat a dolgokat, amiket másoknak megígértél és készíts belőle egy listát. Fontos, hogy ne hagyd összecsapni a fejed felett a hullámokat, mert abból később viszályok születhetnek. A hétvége első felében érdemesebb a kitűzött feladataiddal végezni, hogy a hátralévő részben egy kis kikapcsolódásra is jusson idő.

Skorpió

Az elmúlt időszakban az az érzésed támadt, hogy nagyon elhatárolódtál a barátaidtól és szeretteidtől. Ez valóban így van vagy csak a te képzeleted szüleménye? Ez a hétvége szépen rá fog cáfolni erre, ugyanis annyi ismerős fog felkeresni, köztük régen látottak is, hogy válogatnod kell majd a felajánlott programok közül. Hab a tortán, hogy az egyedülálló Skorpiók akár az igazival is találkozhatnak!

Nyilas

A következő hétvége számodra nem lesz valami termékeny. Úgy érzed, hogy fizikailag és szellemileg is sokkal lassabb leszel a megszokottnál. Ne aggódj miatta. Lehet, hogy egy kis tavaszi fáradtság vett erőt rajtad. A fontos, hogy semmit ne erőltess, ami nem akar menni. Inkább pihenj egy jót és próbálj meg kikapcsolni fizikailag és szellemileg is. A szabadban töltött nyugalmas órák segítenek majd a felöltődésben.

Bak

Az elmúlt héten eléggé leterhelt a munka és a magánéletedre nem jutott valami sok időd. Lehet, hogy a pároddal vagy a családban is van némi viaskodás, de semmi gond. Fog össze őket, üljetek le és beszéljétek meg a problémákat, hogy a hétvége további részében már ne zavarhasson be a negatív légkör. Ezután akár szervezhettek egy jó közös programot is, ami segít újra összekovácsolódni.

Vízöntő

Ha úgy érzed, hogy megszületett benned egy jó ötlet, amit nagyon szívesen megvalósítanál, akkor ne hagyd, hogy bármi az utadat állja. Lehet, hogy a szeretteid vagy közelebbi ismerőseid megpróbálnak majd lebeszélni róla, mondván elrugaszkodott idea vagy a saját tapasztalataikból merítve akarnak elijeszteni téged. Ne hagyd! Légy határozott és kitartó. A te szíved, a te álmod.

Halak

Hagyj fel a szokásos szombat reggeli lustálkodással és ahogy felébredsz, azonnal aktivizáld magad. Fogd meg a párod kezét vagy hívd fel egy barátodat és szabaduljatok ki a négy fal közül. A friss levegő és a testmozgás mindenkinek jót fog tenni. A kimozdulás után tudd le gyorsan a fennmaradó elintéznivalókat, hogy a hétvége további része valóban gondtalan lehessen. Nem is képzelnéd, hogy milyen szeretetteljes vasárnapban lesz részed.

tudasfaja.com

loading...