Kezdőlap EZOTÉRIA Hétvégi horoszkóp! A következő 3 napban végre tisztázódnak a dolgok!

Hétvégi horoszkóp! A következő 3 napban végre tisztázódnak a dolgok!

A hétvége az igazi nagy kikapcsolódás a legtöbb ember számára, ilyenkor tud együtt lenni a család, lehet menni kirándulni, bulizni, vagy találkozni a barátokkal. Nézzük, milyen változások várnak ránk a hétvégén.

Kos

Ha jobban odafigyelsz a körülötted levő emberekre, akkor nagy az esély rá, hogy pozitív energiával tudj feltöltődni a hétvégén. Egy kis kaland is várhat rád, amiből csak előnyeid származhatnak.

Bika

Kiskorodban azt tanították a szüleid, hogy nem szabad büszkének, és beképzeltnek lenned. Ezen a hétvégén jó, ha előveszed az elfelejtett büszkeséged, méltán lehetsz büszke magadra.

Ikrek

Most végre rátérhetsz arra az útra, amit az Univerzum szánt neked. Ezt a hétvégét soha nem fogod elfelejteni.

Rák

Lehetséges, hogy ezen a hétvégén egy olyan, számodra nagyon fontos személlyel élesztitek fel újra a barátságot, akivel kicsit összevesztetek az elmúlt időben.

Oroszlán

Teljesen természetes az, ha fejlett öniróniával rendelkezel, azonban ne felejtsd, hogy nem szabad mindig félvállról venned a dolgokat. Próbáld egy kicsit tisztázni egy-két dolgot a hétvégén.

Szűz

Sokan próbálnak beleszólni az életedbe, úgy gondolják, ők jobban tudják, hogy mi az ami jó számodra. Nem kell mindenik a tanácsait meghallgatni, próbálj te magad dönteni.

Mérleg

Nagy lépetekkel haladsz a tökéletes boldogság megtalálása felé. Ne add fel, légy türelemmel még egy kicsit.

Skorpió

Nagyon okos, és intelligens személy vagy, ezért ne hagyd, hogy kihasználjanak. Próbálj okosan szelektálni a feléd áramló információk közül.

Nyilas

Volt régen egy nagy álmod, ami az utóbbi időben kissé feledésbe múlt. Most hétvégén újra szembetalálkozhatsz a régi álmoddal, és be is teljesülhet.

Bak

Egy olyan személlyel kerülsz kapcsolatba ezen a hétvégén, akivel már pár pillantásból is megértitek egymást. Nagy segítségedre lesz, remek pillanatokat töltötök együtt.

Vízöntő

Ha szerencsejátékban próbálnád ki magad, akkor ez a hétvége tökéletes lesz rá. Ne hagyd, hogy feldühítsenek, gondolkodj okosan.

Halak

Ezen a hétvégén jó ha nem beszélsz a félelmeidről mindenkinek. Gondold jól meg, hogy kinek tárod ki a szíved, mert később visszaélhetnek ismerőseid az általad mondott dolgokkal.

tudasfaja.com

loading...