Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp szeptember 28 – október 4. – Október első hete minden...

Heti horoszkóp szeptember 28 – október 4. – Október első hete minden jegynek csodálatos dolgokat hoz!

Hirdetés

Ez a hét minden csillagjegy számára energikusan telik majd. Sok olyan feladatot fejezünk be végre, amelyek már egy ideje várattak magukra. Egyesek utazásra, mások családdal való nagy beszélgetésekre számíthatnak. 

 

Hirdetés

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér az előttünk álló hét.

Kos

Vakmerő vagy, energikus és készen állsz bármire. A csillagjegyek úttörőjeként keresed az izgalmat és a kalandot. A Nap és a Vénusz szemben a jegyeddel erősítik a koncentrációdat a munka – és baráti kapcsolatok terén egyaránt. Mindamellett a Mars az elkövetkező hetekben feszültséget fog teremteni közted és a környezeted között. Érdemes lesz az anyagiakkal kapcsolatos ügyekre és megegyezésekre nagyobb hangsúlyt fektetni.

Bika

Az elkövetkező nem csak napokban, de hetekben elegendő energiád lesz a munkához és ahhoz, hogy rendben elintézz minden fontos feladatot. Képes leszel arra, hogy a kellemes időtöltéseket elnapold a napi elintéznivalók miatt. Sőt mit több, olyan elkötelezett leszel a tennivalóid iránt, hogy másokat is erre sarkallsz és utasításokat fogsz kiosztani. Ironikus, hogy ezért a kemény munkáért nem kapod meg azt az elismerést, amire vágysz. A pároddal is sok dolgot meg fogtok beszélni.

Ikrek

A Mars a Nappal és a Vénusszal egy Levegő jegyben lesz, ami számodra nagy energialöketet ad és élénkké tesz. Hajlandó leszel belevetni magad a munkába, önbecsülésed erős lesz, nem érzed a kényszert, hogy másokkal hadakozz, hiszen higgadt leszel, hatékony és kompetens. Mindemellett előbújik játékosságod és minél inkább ki akarod majd fejezni, hogy ki vagy te. Egészségedre is jobban odafigyelsz, mint általában.

Rák

A Nap és a Vénusz elvonja a figyelmedet és azt az otthonra és a családra irányítja majd, szülőkkel való diskurzussal és a lakás felújításával megspékelve. A Mars is belép a képbe és növeli az aktivitásodat, így magasabb fokozatra kapcsolsz. Talán több mindent elintézel, mint amit eredetileg terveztél. Tedd meg a tőled telhető legtöbbet, hogy türelmes maradj a családtagokkal. A Merkúr az elmédet is inspirálja olvasásra, írásra, fejtörők végzésére.

Oroszlán

Be leszel táblázva rövid utazásokkal, olvasással, írással, időpontokkal és egyéb megbízásokkal. A Mars el fog látni elegendő energiával mindehhez, ráadásul ragaszkodni fogsz az ötleteidhez és elképzeléseidhez is, éppen ezért könnyen vitába keveredhetsz. Szinte azonnal hevesen reagálsz, ha valaki nem ért egyet veled. Nem kényszerítheted az akaratodat másokra, ezt ne feledd. A családdal is meg fogsz tárgyalni néhány fontosabb ügyet, amire eddig nem jutott idő.


Szűz

A Nap jelenlegi elhelyezkedése miatt a fókuszod a bevételeden, az ingó és ingatlan vagyonodon lesz. A Vénusz pénzt vonz a házhoz és arra bátorít, hogy szép dolgokat vásárolj magadnak. Majd a Mars is a képbe lép, biztosítva arról, hogy keményen dolgozva megteremtsd a szükséges pénzt a vágyaid kielégítéséhez. Mindeközben nem szabad, hogy elkezdd az ésszerűség határán túl szórni a pénzed. Meglesz a lehetőséged, hogy új emberekkel ismerkedj meg és utazz, ha ahhoz van kedved. De miért is ne, mi értelme otthon porosodni?

Mérleg

A Nap és a Vénusz már így is a jegyedben van és ehhez még csatlakozni fog a Mars is. Habár a Nap valóban energizál, ebből egyelőre még nem érzékelsz semmit. A Mars ehhez ad egy extra löketet, növeli az aktivitásodat és arra bátorít, hogy keményebben dolgozz, mindazonáltal erősítsd meg a helyedet a többiek között. Arra késztet majd, hogy a jogaidért bátran állj ki. Nem csak szellemileg, de fizikailag is a teljesítményed csúcsán leszel.

Skorpió

Ezen a héten titkos tevékenységek és színfalak mögött zajló események lesznek a fókuszodban. Nem kizárt, hogy valaki a te érdekeid ellen munkálkodik. Ha azt érzed, hogy valami furcsaság folyik körülötted, akkor tudd, hogy nem képzelgés az egész. Bízz a megérzéseidben. A Merkúr a jegyedbe fog lépni, ami azt jelenti, hogy képes leszel helyt állni magadért, bármiről is legyen szó. Gyors leszel és hatékony. Nagyszerű időszak lesz ez szerződések kötésére, egyezkedésre.

Nyilas

Nagyon népszerű leszel és élvezni fogod a barátokkal, munkatársakkal és akár idegenekkel való társalgást különféle összejöveteleken. A Vénusz kreatív, művészi beállítottságú személyeket vonz a körödbe. Ez az aktív időszak kedvező lesz arra, hogy leszögezd céljaidat és tegyél is értük. A Mars segít majd, hogy együtt tudj dolgozni másokkal, mindamellett az egódat nem baj, ha egy kicsit megzabolázod, így jobban fog menni a kooperáció.

Bak

A Nap segítségével szimpatizálni fog veled a környezeted, különösen a szüleid, főnökeid. A Vénusz is jelen lesz, hogy egy kis romantikát csempésszen az életedbe, nem kizárt, hogy talán egy kollégáddal vagy feljebbvalóddal. Az ambíciód a Marsnak köszönhetően magasabban szárnyal majd, mint bármikor. Motivált leszel, hogy keményen dolgozz egy projekt befejezése miatt. A Merkúr fiatalabb embereket vonz be a köreidbe, akiknek köszönhetően a társasági életed is fellendülhet.

Vízöntő

Levegő jegy lévén te is tele leszel energiával az elkövetkező időszakban. Önbizalmad erős lesz, higgadtságod, összeszedettséged, koncentrációkészséged irigylésre méltó. A Mars révén növekszik benned a vágy, hogy elutazz és/vagy lehetőségeket használj ki, hogy megmutasd magad a nagyvilágnak. Határidős munkáidat könnyedén és időben befejezed majd. A kommunikáció remekül fog menni és nem csak a pároddal vagy a barátokkal, de a főnökökkel és a hatósági személyekkel is.


Halak

Légy óvatos, hogy kiben bízol meg, és hogyan kezelsz érzékeny témákat. Egy személyes kapcsolatodban problémák adódhatnak, ha te vagy a másik fél túl követelőző. A Mars a pénz szektorban anyagiakkal kapcsolatos konfliktust jelezhet. Lehet, hogy meg kell harcolnod valakivel valami miatt. Nem tudni, hogy mi lesz a kimenetele, hiszen a Vénusz éppen kooperációra és kompromisszumokra sarkall. Talán nyersz is és vesztesz is. A Merkúr arra ösztönözhet, hogy tanulj és szerezz újabb képességeket, emellett egy utazás is lehet informatív.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés