Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp október 28 – november 3. – Kosok, Mérlegek, Nyilasok, Halak,...

Heti horoszkóp október 28 – november 3. – Kosok, Mérlegek, Nyilasok, Halak, Skorpiók, Bakok, Rákok csodás híreink vannak!

Érdekes hét előtt áll minden egyes csillagjegy. A Merkúr hanyatlása sok ügyetlen ballépésre tesz hajlamossá minket, ugyanakkor a munkaeszközeink meghibásodását, tömegközlekedési eszközök, csomagok késését, időpontok csúszását, elmaradását tapasztalhatjuk meg. Emellett az időszak remek lesz a spirituális befelé fordulásra is.

Lássuk, hogy melyik zodiákusnak mire számíthat az elkövetkező héten.

Kos

A következő hét remek időszak lesz arra, hogy befelé tekintve reflektálj a lelkedben mélyen rejlő igazságokra. Képes leszel magasabb szinten kapcsolatba kerülni önmagaddal. Másokkal való beszélgetéseid nagy hatással lesznek rád, mivel közben az élet valódi értékein gondolkodsz majd és azon, hogy mit kezdj az hátralévő időddel. Valakinek a gondolkodására te is mély benyomást teszel majd. Szintén remek az időzítés tárgyalások lebonyolítására, szerződések megírására.

Bika

A következő hét lehetőséget fog nyújtani arra, hogy egy fontos ügyet tisztázz végre egy kollégával vagy közeli baráttal. Előrelépést érhetsz el, ha együtt dolgozol egy hozzád közel álló személlyel és kikéred a véleményét. A meglátásai nagy segítséget jelentenek és a te ötleteidre is jó hatással lesznek. Együtt többet érhettek el, mint eddig külön-külön bármikor. Meglátásaitok némileg különböznek ugyanarról a dologról, így sokkal szerteágazóbbak lesznek ismereteitek. Régmúlt, megoldatlan problémákon is túl tudtok majd lépni.

Ikrek

A következő héten mindenféle dologgal meg kell majd birkóznod, amelybe bele fognak tartozni a csúszások, buta hibák, félreértett kommunikációk, kései szállítások, elszalasztott időpontok, munkaerőhiány és eszközök meghibásodása is. Mindez a Merkúr hanyatlásának lesz köszönhető. Ennek ellenére mégis remekül el fogod intézni a feladataid nagy részét. Régi hibákat is fülön fogsz csípni és megtalálod rájuk a megoldást. Remek lesz az idő arra, hogy leülj főnökökkel, beosztottakkal és átbeszéld velük a gondokat. A jövőre tekintve ez okos vállalkozás.

Rák

A következő héten lehetőséged lesz beszélni egy olyan ügyről, amit a múltban szőnyeg alá sepertél, pedig egyértelműen nem kellett volna. Itt az idő, hogy tisztázd a dolgokat magad és mások előtt. Ragadd meg az alkalmat írásra, olvasásra, vagy bármilyen játékra, ami mentális aktivitásra sarkall. Végre végére érhetsz egy olyan olvasmánynak, amit már régóta szerettél volna befejezni vagy egy projektnek, amit a gyerekekkel már egy jó ideje elkezdtetek. Talán el fogsz tudni utazni egy olyan helyre, ahová már régóta vágysz.

Oroszlán

Azon kaphatod magad a következő héten, hogy egyre többet gondolsz a múlt eseményeire, amelyek közül egyesek nagy befolyást gyakorolnak a jelenedre, arra, hogyan éled most az életed. Lehetséges, hogy megtalálod végre a pontos kapcsolatot egy ilyen múltbéli eset és valamilyen jelen aggodalmad között. Ezáltal megoldhatsz egy problémát, vagy nagyobb betekintést kaphatsz valamibe, ami eddig homályos volt előtted. Meg fogod vizsgálni párkapcsolatodat vagy családi életedet, hogy mennyire működik jól, min kellene változtatnod.

Szűz

Számítanod kell késésekre az elkövetkező héten, bármilyen közlekedési eszközre szállsz fel éppen, ezért fontos, hogy ezt kalkuláld bele az idődbe. Híreket kaphatsz egy rég látott testvérről, más rokonról, jó barátról a múltból. Különféle rövidebb utak, időpontok és elfoglaltságok fognak mozgásban tartani. A Merkúr hanyatlásának hatásán a Vénusz fog finomítani és elsimítja a kapcsolataid bukkanóit. Nagyra értékeled majd mindazok jelenlétét, akik az életedben vannak. Ez egy nagyszerű dolog, hiszen a hála megtapasztalása szükséges a mindennapi boldogsághoz.

Mérleg

A pénznek nagy szerepe lesz ezen a héten, úgy is, mint bevétel és úgy is, mint eszköz, amely kifolyik a kezeid közül a kiadásaid során. Nagyon szereted a szép dolgokat, még akkor is, ha semmilyen gyakorlati hasznuk nincs az életedben és nagy az esély, hogy ilyesmiket vásárolni is fogsz. Számíts arra, hogy egyes bevételeid és online vásárlásaid is késve érkeznek be hozzád. Mélyebb szinten el fogsz gondolkozni az életed valódi értékein. Mi számít igazán? Azt mondják, az élet értelme, hogy boldogságunkat megtaláljuk – de téged mi tesz boldoggá?

Skorpió

Ezen a héten a Merkúr hanyatlóba lép a jegyedben, amely számos buta hibát és vétést fog eredményezni nálad. Lehet, hogy elfelejtesz bizonyos dolgokat vagy összecseréled őket. Az elektronikai eszközök, mint a telefon, nyomtató, számítógép, szintén meghibásodhatnak ebben az időszakban. Időpontjaidnál változásokkal, vagy lemondással számolj. Szinte bizonyos, hogy hallani fogsz egy régi barátról, ex munkatársról vagy volt párkapcsolatodról. Ez lehetőséget adhat a lezárásra, ugyanakkor az újrakezdésre is, miután tisztáztatok bizonyos félreértéseket.

Nyilas

Remek időszak lesz a következő hét arra, hogy mélyen leáss magadba és felszínre hozz régóta eltemetett dolgokat, amelyekre most egyszerűbb lesz megoldást találnod. Az elméd úgy fog áthaladni ezeken az ügyeken, mint forró kés a vajon. Homályos problémáid végre kitisztulnak, ráadásul sokat tanulhatsz is belőlük, legfőképpen önmagadról és belső működésedről. Élvezni fogod az egyedüllétet és csendet, amelyben nyugodtan gondolkozhatsz és tanulhatsz. Így sokkal egyszerűbb lesz meglátni, hogyan alkotják a múltban elvetett magjaid a jelenedet.

Bak

Kapcsolatba kerülhetsz régi barátokkal vagy valamilyen összeszokott társasággal, szervezettel a múltadból. Ez egy szórakoztató lehetőség lesz arra, hogy felelevenítsétek a régi szép időket, miközben azon is elmélkedhettek, hogy ki mit tervezett hajdanán a jövőre nézve. Megfigyelheted, hogy az elképzeléseidhez mérten hol tartasz most. Rájössz, hogy a múltban meghozott döntéseid nyomán vagy most ott, ahol. Talán azt is megfigyelheted, hogy ezek a személyek a múltadból mennyiben járultak hozzá jelenlegi életedhez.

Vízöntő

Egy halom bolygó lesz a jegyedben, amelyek figyelmet fognak vonzani hozzád. A főnökeid, szüleid, tanáraid szemében nagyon is megnyerő leszel az elkövetkező héten. Ez azt is magában foglalhatja, hogy egy feljebbvalóddal románcba is bonyolódhatsz. A hanyatlóban lévő Merkúr arra késztet, hogy megvizsgálj olyan általános kérdéseket az életeddel kapcsolatban, amelyek már régóta elkísérnek téged az utadon és újra és újra felvetődnek benned. Új projektek indítására nem alkalmas az időszak, viszont már megkezdett feladatok befejezésére igen. Lehet, hogy egy régi ügyed esetében is végre megkapod a várva várt zöld utat.

Halak

Sokan közületek utazni vágynak, új tanulmányokba fognak, valamilyen tanfolyamba kezdenek, amire mindig is vágytak. Egyesek esélyt kapnak rá, hogy publikáljanak. Ha ezek a lehetőségek eddig is szerepeltek az életedben, akkor nagy az esélye a sikereidnek, ám lehet, hogy újabb lehetőségeket a közeljövőben már nem fogsz találni az adott területeden. Nem kizárt, hogy a filozófia fog vonzani vagy olyan témák foglalkoztatnak majd, amelyek az egész társadalmat érintik. Bátran nyiss az újdonságok felé.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

 

loading...