Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp november 22.-28. – Nagy veszteséggel zárul a hónap több csillagjegynek!

Heti horoszkóp november 22.-28. – Nagy veszteséggel zárul a hónap több csillagjegynek!

Ezen a héten fontos lesz, hogy nagyobb figyelmet fordítsunk a környezetünkre, annak érdekében, hogy kivédjük a munkahelyi megtévesztéseket és érzelmi zsarolásokat. Elsősorban magunkban bízhatunk meg, ezt nem szabad elfelejtenünk.

 

 

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér a következő hét.

Kos

Találj ki valamilyen programot a barátaiddal vagy a családoddal a hét elején, még mielőtt az év véget érne. Egy kis vásárló körút jó ajándék tippekkel szolgálhat a fiatalabbak vagy egy számodra különleges személy részére. Egy kapcsolatépítő esemény vagy egy volt kollégával való beszélgetés új lehetőségek felé nyithat kaput. Légy óvatos, hogy kiben bízol meg a hét vége felé. Félreértések és hibák sorozata merülhet fel egy utazás kapcsán.

Bika

Személyes információk fognak napvilágot látni rólad. Készülj fel önmagad védelmére, ha olyan kérdéseket szegeznének hozzád, amelyek kétségbe vonják a képességeidet. Az elkötelezettség és a kitartó munka kifizetődő lesz. Egy romantikus gesztus hatással lesz jövőbeli terveidre. Nyúlj mélyen a zsebedbe, ha ajándékvásárláson töröd a fejed. Egy személyes változás jó hatással lesz rád.

Ikrek

Fontold meg, hogy hogyan kezelsz valakit, aki titkolózó és megtévesztő a hét elején. Jó vagy abban, hogy tisztázd magad körül a dolgokat, ha valaki a jó hírneveden szándékozna csorbát ejteni. A hét közepén a hajthatatlan hozzáállásod segíteni fog elhárítani, hogy kihasználjanak. Otthon a rossz pénzügyi menedzsment miatt bukkanhatnak fel problémák. Az érzelmi megtévesztést azonnal kezelni kell.

Rák 
Az őszinteség és a jó képzelőerő segíteni fog, hogy olyan eredményeket és olyan áron érj el, amelyet megengedhetsz magadnak. A hét közepén egy társasági eseményen való részvétel jót fog tenni, hiszen olyanokkal kapcsolódhatsz, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek. Foglalkozz az elvarratlan szálakkal a hét végén a pénzügyeidet illetően és megkönnyebbülve vetheted bele magad az ünnepi időszakba.

Oroszlán

Találj ki egy tervet, amellyel anyagilag előrébb juthatsz. Beszélj valakivel, aki jó ezen a téren, hogy megszilárdíthasd anyagi helyzetedet, Az információ, amiben részesülsz, segítségedre lehet abban, hogyan faragj le a kiadásaidból, hogy félretehess egy nagyobb álmodra. Figyelj arra, hogy miben mesterkednek mások, valaki ugyanis tévútra vezethet, ha nagyon hiszékeny vagy. Egy érzelmi szituáció csak még rosszabb lesz, ha nem vagy őszinte az érzéseiddel kapcsolatban.

Szűz

Késztetést fogsz érezni arra, hogy valami igazán produktívval foglalkozz, ami extra pénzt is hoz a házhoz és új képességeid felfedezésére sarkall. Valaki érzelmi játékot fog játszani veled a hét közepén. Ha valami gyanúsnak tetszik, akkor azonnal kérdezz. Ne menj bele olyasmibe, amiről úgy érzed, hogy nem helyes és megvalósítható. Nyugodtan sétálj el, ha érzed, hogy érzelmi, fizikai vagy anyagi szinten megkárosítana.

Mérleg

Tedd rendbe a hivatalos papírjaidat a hét elején, hogy tudd, hányadán állsz a pénzeddel. Egy otthonodban vagy munkahelyeden történő változás bizonytalanná teszi a jövőt. Ne várj addig, amíg belekényszerítenek egy helyzetbe, kezdj el munkálkodni a terved megvalósítása érdekében. A hét vége felé tanulj a tapasztalataidból. Ne akard másra ruházni a saját dolgaid intézését. Maradj távol bárkitől, aki gyengekezűnek vagy kiszámíthatatlannak látszik.


Skorpió

A boldogság hajszolása prioritás kell, hogy legyen a hét elején. Tudasd másokkal az érzéseidet és szervezz különleges programot, hogy közelebb kerülhess azokhoz, akiket szeretsz. Egy kis románcból hosszú távú dolog alakulhat ki. Ha valaki a környezetedben sportot űz a rossz szokásokból, jobb, ha távol tartod magad tőle, ahelyett, hogy te is beszállnál a játékba. A jó hírneved függhet tőle. Érzelmi zsarolásra számíthatsz egy olyan személytől, aki szeretné, hogy valamiben segíts neki.

Nyilas

Az, amit tenni szeretnél, és amiről azt gondolod, hogy tenned kellene, két külön dolog. Összegezd a helyzetedet és fontold meg, hogy bármilyen változást is készülj megtenni, annak pozitív hatása lesz az életedre. Az életmódváltás segíteni fog csökkenteni a stresszt. Légy óvatos, hogyan viselkedsz másokkal a hét vége felé. Egy barát vagy rokon érzelmi problémát okozhat, ha megpróbálsz kitérni egy dolog elől, amivel azonnal foglalkozni kellene.

Bak

Nyisd meg a szíved és az elméd is, amikor másokkal foglalkozol a hét elején. A türelem és a megértés mindig segít, ha egy probléma gyökerét szeretnéd megragadni. Ha nem vagy elégedett egy partnerkapcsolattal vagy azzal, ahogyan a pénz kezelve van, akkor tedd meg a szükséges lépéseket. Fontos, hogy érzelmeket ne vigyél a dologba.

Vízöntő

A kapcsolataidra kell most különösen koncentrálnod. Legyen szó munkahelyi vagy személyes kapcsolatról, a harmónia fenntartása a legfontosabb. Nem kell beletörődnöd abba, ha valaki meg akar téveszteni. Alakítsd át az otthonod, hogy a családodnak melegebb környezetet varázsolhass és a vendégvárást is szebbé tehesd. Egy fiatalabb rokon vagy valaki, akiben úgy érzed, hogy 100%-ig megbízhatsz, csalódást fog okozni. Ne hagyd csak úgy elenyészni a dolgot, tedd meg a szükséges intézkedéseket, hogy ez soha többé ne fordulhasson elő újra.

Halak

Hallgass, figyelj és fontold meg a lehetőségeidet a hét elején. Valaki, akivel együtt dolgozol, félrevezethet, ha túlságosan megbízol benne. Koncentrálj a kötelezettségeidre, bármit is csinálj. Egy konferencia vagy egy üzleti út kétségeket kelt benned a pozícióddal és a képességeiddel kapcsolatban. Valaki alábecsülheti az aggodalmaidat, remélve, hogy kicselezhet egy versenyben a munkahelyeden. Próbáld tisztázni a félreértéseket és oldd meg a helyzetet őszinte beszéddel.

tudasfaja.com

loading...