Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp május 2.-8. – Ez egy nagyon nehéz hét lesz mindenki...

Heti horoszkóp május 2.-8. – Ez egy nagyon nehéz hét lesz mindenki életében!

Hirdetés

Ezen a héten különös figyelmet kell fordítanunk arra, hogy kinek szavazunk meg bizalmat a környezetünkben. Néha jobb félni, mint megijedni és ez a mondás erre az időszakra helytálló is lesz. A szeretteinkkel töltött idő aranyat ér és sok esetben inspirál is, használjuk ki ennek pozitív hatását.

 

Hirdetés

 

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér az előttünk álló hét.

Kos

Vegyél részt olyan tevékenységekben, amelyek önfejlesztő hatásúak. Egy ajánlatot körültekintően kell megfontolnod. Egy szakértő információkkal fog ellátni, ám nem kell mindent elhinned, amit hallasz. Kérj másodvéleményt, szerezz minél több információt, mielőtt olyan döntést hoznál meg, ami a hírnevedet, az egészségedet vagy a vagyoni helyzetedet befolyásolhatja. Először figyeld meg a változásokat magad körül, mielőtt elkezdenél fontoskodni vagy balhézni. A legfontosabb, hogy mindig a szilárd tényekre hagyatkozz. Egy különleges személlyel töltött közös, rövid utazás jó hatással lesz rád.

Bika

Pozitív változások tartanak az utadba egy váratlan lehetőség képében. Ne bízz meg olyan emberben, aki nem tartotta a szavát a közelmúltban, hiszen bármikor újra megteheti. Ha valamivel biztosra akarsz menni, akkor azt magadnak kell csinálnod. Egy üzleti út, egy értekezlet vagy egy kurzus jó reményekkel kecsegtet, hiszen a jövőben hasznosítható ismereteket szedhetsz magadra közben. Ne szíts vitát és ne robbants ki harcot, mert te fogsz pórul járni.

Ikrek

Légy óvatos azzal, aki valamit rád akar tukmálni. Vizsgáld meg alaposan az apróbetűs részt és fektess le egy költekezési limitet. Egy érzelmi szituáció bontakozhat ki, amely a múltaddal kapcsolatos. Fontos, hogy megőrizd a hidegvéredet. Ne add be a derekadat azonban olyasvalakinek, aki csalódást okozott neked a múltban. Tartsd meg magadnak a véleményedet és a szándékaidat. Minél kevesebbet fedsz fel most magadról, annál könnyebben intézheted a dolgaidat, anélkül, hogy bárki is beleavatkozna a terveidbe. Egy otthoni változás nem lesz mindenkinek az ínyére, de a meggyőzőerőddel, egy jó tervvel és kompromisszumkészséggel semmi komolyabb gond nem lehet.

Rák

A megfelelő ok érdekében változtass és ne azért, mert valaki nyaggat téged. Ahhoz, hogy pozitív változást hívj az életedbe, benned kell, hogy megszülessen a szándék. Ne ossz meg a kollégákkal személyes információkat, hacsak nem akarod, hogy rólad pletykáljanak. Válaszd meg okosan, hogy kiket engedsz magadhoz közel, hagyd, hogy az intuíciód vezessen. Jó dolgok érkeznek az életedbe, ha képes vagy őszinte lenni magaddal. Az életerő és a kitartás sikert és stabilitást fog eredményezni

Oroszlán

Lassíts le egy kicsit és figyeld meg, hogy hogyan is működik egy olyan tevékenység, amiben te is készülsz részt venni, bár a személyes kötelezettségeidtől veszi el az időt. Gondold meg kétszer a döntésedet. Ne adj ki pénzt a kezedből, amikor egy jótanács is elegendő segítség lehet. Az, ahogyan érzékeny helyzeteket kezelsz, visszatükröződik abban, ahogyan mások viszonyulnak hozzád. A célod a tisztelet kivívása kell, hogy legyen. Ne feledd, szeretetet nem lehet pénzen venni. Oszd meg a sikereidet valakivel, akit igazán szeretsz.

Szűz

Szánj időt egy fontos beszélgetésre, melynek során olyasvalamit tudhatsz meg az örökségedről, amiről eddig fogalmad sem volt. Ha azt veszed észre, hogy jut időd arra, hogy mások dolgával törődj, akkor érdemes volna inkább még több energiát fektetned a munkádba. A szabadidődben fedezz fel valamit, ami igazán leköti az érdeklődésedet, ami érzelmileg is képes megmozgatni. Egy számodra különleges emberrel folytatott beszélgetés közben olyasmire lyukadhattok ki, ami megváltoztathatja az egész életedet.


Mérleg

A lelkesedésed sebezhető helyzetbe hozhat. Ne hagyd, hogy bárki is gyenge indokkal belerángasson valamibe, amihez valójában nincs kedved. Tölts több időt önfejlesztéssel és testmozgással. Légy többet együtt olyan emberekkel, akikben megbízhatsz. Hagyatkozz a megérzéseidre és a tapasztalataidra és ne aszerint cselekedj, hogy más mit mond, és mit akar elhitetni veled. Egy nagyobb mérvű változás érzelmi krízishez vezethet, ha hagyod. Lassíts le egy kicsit, nem kell azonnal döntést hoznod, csak azért, mert valaki nyomást próbál gyakorolni rád. Tegyél javaslatokat, de ígéreteket ne.

Skorpió

Vonzódni fogsz a nem mindennapi emberekhez, aki körül fognak venni téged a héten, különösen azért, mert inspirálni fognak és szikraként pattannak majd ki remek ötletek a fejedből. A terveidet egyszerűsítsd le, amennyire csak tudod, különösen, ha otthoni fejlesztésekkel vagy anyagiakkal kapcsolatos. Ha valamit nem engedhetsz meg magadnak pénzügyileg, akkor válassz egy másik utat. Egy utazás, egy régi baráttal vagy rokonnal való találkozás megihlet majd és egy pénzkereseti lehetőséggel kapcsolatos döntésben nagy segítségedre lesz.

Nyilas

Keresd a lehetőségeket és kerüld a vitákat. Hozd ki minden órádból a legtöbbet és vedd körbe magad olyan emberekkel, akik felvillanyoznak, nem pedig lelohasztanak. Fogj bele olyan projektekbe, amelyekkel az otthonodat fejlesztheted és szánj több időt az olyan kapcsolataidra, amelyeket átitat a szeretet. Válaszd az egészségesebb életmódot és ne arra gondolj, hogy micsoda szenvedés lesz, hanem arra, hogy mekkora felszabadulás. Kérdőjelezz meg minden olyan információt, ami bizonytalan és zavart kelt benned. Légy egyenes másokkal és cserébe várd el ugyanezt.


Bak

Egy otthoni változtatási szándék nagyobb beszélgetéseket indíthat el a pároddal. Tisztázd az előre látható problémákat, így komplikációk nélkül gyorsan tovább léphettek. A pénzügyeket illetően légy meggondolt. Valaki nem fogja tartani magát egy szerződésben lefektetett ígéreteihez. Oszd meg őszintén az érzéseidet valakivel, akivel együtt élsz, vagy partneri viszonyban vagy egy közös projektet illetően. Ha nem ferdítesz, akkor egy érzelmi szituáció sem fog kontrollálhatatlanul nagyra duzzadni.

Vízöntő

Addig ne lépj egy szituációval kapcsolatban, amíg nem tudsz átrágni és megvizsgálni minden részletet és letisztázni minden aggodalmadat vele kapcsolatban. Ne akarj mindenáron vitát, amikor egy kis hangolódással is megoldható a dolog. Tölts több időt a barátokkal, rokonokkal és olyan emberekkel, akikkel közös az érdeklődési köröd. Az igazság és az őszinteség mindig felszabadító, így ha megosztod másokkal a vágyaidat, kisebb lesz a csalódás lehetősége. Ha valaki nyomást gyakorol rád, hogy az ő elképzelésied kövesd, akkor kedvesen mondj neki nemet és haladj tovább a saját dolgoddal.

Halak

Használd ki a képességeidet, tapasztalataidat és tulajdonságaidat olyan módon, hogy azzal javítsd a pénzszerzési lehetőségeidet. Ne hagyd magad érzelmi manipuláció áldozatává válni és kerüld a csetepatékat. Ha valamivel nem értesz egyet, akkor ne vitatkozz, csak mondj nemet és állj odébb. Figyeld meg jobban, hogyan viselkedsz másokkal és mások hogyan reagálnak rád. Megkaphatod, amit akarsz, ha fel tudsz ajánlani valamit cserébe. Az adok-kapok hozzáállás pozitív változást hozhat. Egy érzelmi vita alakulhat ki, ha te vagy egy hozzád közel álló ellentmondásosan viselkedik.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés