Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp június 3-9.

Heti horoszkóp június 3-9.

Hirdetés

Ezen a héten a munkára és az üzleti ügyekre különösen fontos kellő figyelmet és energiát befektetni annak érdekében, hogy a legjobb eredményt érhessük el. Ne hagyjuk magunkat az érzelmeink és manipulatív próbálkozások által megtéveszteni. Tegyük szebbé a hetünket azáltal, hogy programot szervezünk egy olyan személlyel, aki örömet okoz, legyen az a párunk, egy családtag vagy egy rég nem látott barát.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit hoz a következő hét.

Hirdetés

Kos

Találj ki egy módszer arra, hogy jobban tudd kezelni a pénzt, ennek köszönhetően sokat megspórolhatsz, és olyan dolgokra fordíthatod a bevételedet, amit igazán fontosnak tartasz és örömet is szerez. Légy óvatos, nehogy felbőszíts valakit, akivel együtt élsz vagy dolgozol. Mielőtt komolyabb változtatást léptetnél életbe, amely másokat is érint, előbb beszéld meg velük a terveidet, javaslataidat. Vegyél részt a héten egy olyan eseményen, ahol találkozhatsz olyan személyekkel, akik előmozdíthatják a karrieredet. Értékes információkkal leszel gazdagabb, amelyek a jó irányba terelnek majd.

Bika

Az érzelmi költekezést még azelőtt le kell állítanod, mielőtt ténylegesen belekezdenél. Ha szükséged van egy kis turbóra, akkor inkább olyan dolgokat csinálj, amelyek a fejlődésedet segítik elő, mind az étkezésed megreformálása, testmozgás vagy fontos információk összegyűjtése. Ne hagyd, hogy csőbe húzzon egy akaratos és gyorsan beszélő ügynök. Rendezz összejövetelt azokkal az emberekkel, akik a legjobbat hozzák ki belőled. Egy változtatás csábító lehet, de előbb a motivációdat tisztázd lesz, csak azután tedd meg az első lépést.

Ikrek

Hajlamos vagy túlreagálni, vagy rosszul értelmezni valamit, amit hallasz, esetleg félrevezetni valakit, hogy elkerülj egy érzelmi szituációt. Gondold végig, hogy hasonló helyzeteket hogyan tudtál kezelni a múltban és egy jobb tervvel is előállhatsz. Az őszinteség és a becsületesség a legfontosabb, ha szeretnéd megőrizni a hiteledet. Értékeld újra egy partnerségedet, mielőtt komolyabb elköteleződésre adod a fejed. Gondold végig, hogy mennyire passzoltok egymáshoz valakivel vagy mennyire figyel rád a másik személy. Pozitív változást üdvözölhetsz, ha változtatsz egy kicsit az életmódodon.

Rák

Fordulj abba az irányba, amelyet megfelelőnek érzel belül és elkerülheted, hogy kihasználjon valaki. Használd a tapasztalatodat, a finomhangolású memóriádat és ne hagyd figyelmen kívül a szabályokat annak érdekében, hogy elérhesd a célodat. Tedd bele szívedet-lelkedet egy fontos kapcsolatba, a személyes fejlődésedbe és használd a képzelőerődet, hogy a legjobb formádat hozhasd. Fontos lehet a segítséged mások számára, de vigyázz, ne hagyd, hogy kihasználják a nagylelkűségedet.

Oroszlán

Használd az intelligenciádat, hogy elriassz valakit, aki túl sokat kérdez. Ajánld fel a tanácsaidat, a fizikai segítségedet, de ne fizess valaki más ballépéseiért, mert ez romba döntheti a kapcsolatotokat. A hét közepe felé gondod lehet egy hivatali szervvel, szóval csak ügyesen és higgadtan kezeld a helyzetet. Ne hozz hirtelen döntést anélkül, hogy elég információt szereznél valamiről. Keresd a kiskapukat. A kontrollvesztett, túlzó viselkedés érzelmi problémákat szülhet. Tudj nemet mondani, ha valaki olyasmire csábít, aminek tudod, hogy nem lesz jó vége.

Szűz

Foglald le magad folyamatosan és ne hagyd, hogy a körülötted zajló dráma kilendítsen, anyagilag vagy érzelmileg megrövidítsen. Változtass pozitívan azon, hogyan végzed a dolgaidat, hogyan viszonyulsz a körülötted lévőkhöz és hogyan intézed az üzleti ügyeidet. Orientálódj azokhoz a személyekhez, akik egyenrangúként kezelnek és vond be magad igazságos adok-kapok helyzetekbe. Romantika kezd kibontakozni a levegőben. Hagyj a szív dolgainak is időt, ne csak a munkának.

Mérleg

Haladj tovább kitartóan, függetlenül attól, hogy mások mit csinálnak. Az, amit elérsz, túl fog szárnyalni minden panaszt és akadékoskodást. Keresd a lehetőségeket, használd ki a képességeidet és személyes karizmádat, hogy elérd, amit akarsz. A stressz érintheti az egészségedet. Foglalkozz a kötelességeiddel otthon és a munkában és kivédheted azt, aki rossz színben akar feltüntetni. Tervezz közös programot azzal, aki képes mosolyt csalni az arcodra. Egy kis énidő is csodákra képes néhanap.

Skorpió

Ne érezd azt, hogy pénzt kell költened valakire, hogy megnyerd a figyelmét. Használd a leleményességedet, hogy magadhoz vonzd a megfelelő embereket. Egy rövidebb utazás vagy egy kihívás a pozitívabb életmód irányába kalauzol majd. Egy remek lehetőség fog eléd kerülni, ha beszélgetésbe elegyedsz egy olyan személlyel, aki hasonlóan eltökélt, mint te vagy. Romantika van a levegőben, ami a személyes életedet is jobbá teheti. Ne akard, hogy bárki is a nevedben tárgyaljon valamivel kapcsolatban. Tudd, hogy mit akarsz, és ne félj kérdezni.


Nyilas

Az üzleti kapcsolatok tekintetében olyan személyekkel vedd körbe magad, akik a legjobbat hozzák ki belőled, és akik hasonlóan gondolkoznak rólad. Pénzügyek terén némi finomhangolás szükséges. Készíts egy tervet és vegyél sorra mindent, többet között a tartozásaidat is. Ha letisztázod magadban, hogy mire és mennyi pénz megy el, a stressz is lekerül majd a válladról. A mértékletesség legyen a jelszavad ezen a héten az élet minden területén. Szervezz egy találkozót azzal a személlyel, aki képes elfeledtetni veled a hétköznapi gondokat. Lehet az egy rég nem látott barát, szerelmed tárgya vagy bárki más, aki lekötheti a figyelmedet.

Bak

Tölts több időt az otthonod szépítésével vagy valami olyan programmal, ami közelebb hozza a családot. Bármi is legyen az elfoglaltság, mindannyian élvezni fogjátok, legfőképp azt, hogy együtt tölthetitek az időtöket. Egy bejelentés igencsak felkelti majd az érdeklődésedet. Logikusan gondold át a dolgokat, keresd a stabilitást és a hosszú távú következményeket, mielőtt elkötelezed magad egy ajánlat felé. Tervezz egy különleges programot a pároddal, ami mindkettőtöknek jót tesz majd.

Vízöntő

Nézz olyan lehetőségek után, amelyekkel extra pénz állhat a házhoz, mégsem emészti fel az idődet nagyon és mobilan tudod végezni. Ne bízz abban, amit mások mondanak neked, inkább keresd fel a forrást és győződj meg róla te magad, mielőtt bármire is rábólintasz. Dolgozz szorgalmasan, használd ki a képességeidet teljes mértékben és olyan munkát alkoss, amely tutira eladható. Hidd el, meglesz a jutalma és tervezheted az ünneplést azzal a személlyel, akit a legjobban szeretsz.

Halak

Ne hagyd, hogy az érzelmeid miatt megkérdőjelez, hogy egy dolog, amire már jó ideje készülsz, helyes-e vagy sem. Ha hagyod magad félrevezetni vagy túlreagálsz valamit, akkor biztos a visszalépés. Ragaszkodj az igazsághoz és kerülj mindent, ami a rosszra csábít. Az önfejlesztés legyen a célod a héten. Használd az intelligenciádat és eléred, amire vágysz. Ha a fizikai aktivitásodat is növeled, meglátod, hogy mennyivel eredményesebb leszel és a kedved is jobbá válik, nem beszélve a külsődről. Keresd a biztonságot és a stabilitást, amikor olyan személyekkel kontaktálsz, akik a bevételedre hatással lehetnek. Ha valaki nem tűnik megbízhatónak, akkor azonnal kerüld.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés