Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp július 22-28. – Csillagjegyek figyelem! Ezen a héten megfordul mindenki...

Heti horoszkóp július 22-28. – Csillagjegyek figyelem! Ezen a héten megfordul mindenki élete!

Ezen a héten fontos, hogy személyes céljainkat tartsuk szem előtt és ne hagyjuk befolyásolni magunkat mások elképzelései, véleménye és rossz szokásokra való csábítása által. A tervezés elsődleges lesz a sikerek elérése céljából. Egyeseknek az életében jelentős változás következik be, míg másoknál a romantika erősödik fel ezen a héten.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér az előttünk álló hét.

Kos

Először is rágd át alaposan a lehetőségeidet, mielőtt olyan döntést hozol, ami a fizikai állapotodat befolyásolhatja. Az idő a te oldaladon áll, ezért érdemes várni és meglátni, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Ne hagyd figyelmen kívül az intuíciódat ezen a héten. Egy nagyszerű forrásból fogsz információkhoz jutni, amelyek segítenek majd, hogy mi legyen a következő lépésed. Védd meg a jóhírnevedet minden áron. A képességeidet más módon is fel fogod tudni használni, amellyel növelheted bevételedet. Ápold személyes kapcsolataidat, tölts szeretteiddel több időt.

Bika

Az egyszerűség és a mértékletesség lesznek ezen a héten a boldogságod kulcsai. Annak ellenére, hogy több zavaró tényező is lesz a környezetedben, tarts fenn egy visszafogott attitűdöt és képes leszel ellenállni a csábításoknak. Intézményekkel, kormánnyal, ügynökségekkel folytatott ügyeidet tudd le mihamarabb. Ha azt akarod, hogy a személyes dolgaid simán haladjanak, te magad foglalkozz kapcsolataiddal, ne másoktól kérj tanácsot vagy segítséget. Az energiádat valami konstruktív dologra fordítsd a hét hátralévő részében. Minél határozottabb és szókimondóbb leszel, annál könnyebb lesz a dolgod. Ha valaki akadékoskodik valami miatt, ajánlj fel alternatívát. Szedd össze a szükséges információkat és kérdezz, ha valami nem áll össze a fejedben.

Ikrek

Partnerkapcsolataid eléggé kétségesek lehetnek. Ha valami problémásnak tetszik, akkor kérdezz. Érzelmi csalódás tűnhet fel a színen. Képes leszel tisztázni egy félreértést vagy egy hibás ítélkezést, amely a hét elején következik be. Nyíltan közöld, hogy mit érzel és mi a terved a továbbiakra vonatkozóan. Fejezz be egy fontos projektet, amit félbehagytál, hogy végre azzal foglalkozhass, amit igazán szeretsz. Egy átalakulást időszerű lenne megtervezni. Ha spontán akarsz lenni, elvéthetsz egy fontos információt. Nehezedre esik majd elrejteni az érzéseidet a hét végén. Foglald le magad és a gondolataid nem fognak cikázni.

Rák

Vegyél fel magadra egy eltökélt hozzáállást, még akkor is, ha a szokások rabja vagy. Légy nyitott, ismerkedj és sok élménnyel, új baráttal gazdagodhatsz. Teljesen hasztalan valami olyasmi miatt felhúznod magad, amit nem lehet megváltoztatni. Olyan dologra fordítsd az idődet, ami izgalomba hoz. Ha öröm veled az időtöltés, hidd el, lesz társaságod. Segíts valakinek a hét vége felé, aki megkér rá, vagy ahol hasznosnak vélsz egy támogató kezet.

Oroszlán

Akkor fogsz jó eredményt elérni, ha összpontosítva a saját dolgoddal foglalkozol. Ne hagyd, hogy mások tudomást szerezzenek róla, hogy mivel foglalkozol. Tölts időt egyik cimboráddal, kollégáddal, akivel hasonló érdeklődési körrel rendelkeztek. Olyan információk birtokába juthattok, amely hozzájárulhat mindkettőtök sikeréhez. Valaki, akivel, vagy akinek dolgozol olyan választást fog meglépni, ami nyomást gyakorol majd rád. Legyen kéznél egy alternatív terved. Addig tartsd titokban az elképzeléseidet, amíg nincs minden a helyén. Ha hirtelen cselekszel, valaki érzelmi jelenetet rendezhet.

Szűz

Ne fogd vissza magad, miközben a terveidet kellene rendszerbe szedned. Romantikus kapcsolatod egy frissítő változáson megy keresztül, amikor felfeded hosszú távú szándékaidat a másik fél előtt. Egy partnerségre való törekvést óvatosan kell kezelni, mert ha nem juttok közös nevezőre, annak érzelmi vita is lehet a következménye. A terveidet akadályok és mások eltérő elképzelése keresztezhetik. Fuss végig még egyszer a választásaidon. Sok mindent elérhetsz, ha kéz a kézben dolgozol valakivel, akit szeretsz. Nem tehetsz mindenkinek a kedvére, ez fontos üzenet számodra.

Mérleg

Hallgass figyelmesen a hét elején. Ami elhangzik, az fondorlatos és csábító lehet, ezért a legjobb lesz, ha távol tartod magad mindentől és mindenkitől, aki megpróbálja besározni a jóhírnevedet. Ne hasonlítgasd magad másokhoz, megvan a saját utad, amit követned kell. A saját céljaidra fókuszálj, és ne hagyd, hogy valaki más megváltoztasson, de legkevésbé ne akarj más lenni. Egy otthoni változtatás az anyagiakon is meg fog érződni. Hétvégén tarts egy kis szünetet a szeretteiddel.

Skorpió

Csak rajtad áll, hogy beteljesíted-e az álmaidat. Ha azzal töltöd az idődet, hogy bosszút állj valakin, akkor nem fogod elérni azt, amire hivatott vagy. Foglald le magad a hét első felében, hogy ne járhasson helytelen dolgokon az agyad. Alapvető, hogy előbb a kötelességeidet tudd le, aztán jöhet a szórakozás. Egy kreatív projekt a legjobbat hozza majd ki belőled és arra ösztönöz, hogy tovább fejleszd képességeidet. Egy lépés, amit valaki a héten megtesz, változtatni fog az érzéseiden. Ismerd a tényeket, dönts, haladj tovább a terveiddel. Romantika száll a levegőben.

Nyilas

A csábítás erős lesz a hét elején, de semmi áron ne bocsátkozz káros önkényeztető tevékenységekbe. Egy otthoni változtatás, az életmódodban bekövetkező fordulat vagy a pénzkezelési szokásaid megváltozása pozitív hatással lesz az egészségedre és a jóllétedre. Ideje, hogy lomtalanításba kezdj otthon. Minél kevesebb haszontalan dologgal veszed körbe magad, annál komfortosabb lesz az életed. Ne érezd azt, hogy követned kell valakit, aki nyomást helyez rád. Fordítsd az idődet arra, hogy megtaláld a számodra legkedvezőbb életmódváltási lehetőséget. Tervezz valami tiszta, egészséges szórakozási lehetőséget a hétvégére. Nem kell, hogy valami őrült drága és káros legyen ahhoz, hogy jól érezhesd magad.

Bak

Vizsgáld felül a választásaidat és fel fogod fedezni, hogy hogyan járj a kedvében mindenkinek, anélkül, hogy túlzásba esnél bármivel is. Ha valaki nyomást gyakorol rád vagy bármilyen módon erőszakosan viselkedik veled, tegyél meg bármit, hogy távol tartsd magad ettől a személytől. Vedd körbe magad olyanokkal, akik jók hozzád és támogatnak. Ne adj egy olyan személynek második esélyt, aki egyszer már megkeserítette az életedet. Ne kockáztass. A legjobb lesz, ha nem veszel részt más butaságában csak külső szemlélő maradsz. Védd meg a pénzed, a jóhírneved és fontos kapcsolataidat.

Vízöntő

Ne azzal foglalkozz, hogy mások mit csinálnak, csakis a saját céljaidat tartsd szem előtt és addig meg se állj, amíg nem vagy elégedett az eredményekkel. Egy nagyszerű lehetőség tárul fel előtted a hét elején. Vizsgáld meg a létező opciókat, bízz a tárgyalási képességedben és kérd meg, amire szükséged van. Egy percig se hezitálj. Ha látsz valamit, amit akarsz, akkor ragadd meg. Valaki játszani fog az érzelmeiddel, ha túlságosan nyílt és őszinte leszel a magánéleteddel kapcsolatban. Légy jó hallgatóság, ahelyett, hogy te tárnád fel magadat.

Halak

A hét eleje arról kellene szóljon, hogy azokkal törődsz, akik fontosak számodra és akiktől az elmúlt időben sokat kaptál. Szerelem és romantika van megírva a csillagokban. Ne hagyd, hogy egy tévedés meglepetésként hasson rád. A jó megfigyelés alapvető, ha szeretnéd valakinek a valódi személyiségét megismerni. Ne adj alább az elvárásaidból és ne engedd, hogy valaki rossz szokásainak te is kárát szenvedd. Válaszd a békét és a szeretetet a súrlódás és a mértéktelen viselkedés helyett. Nem biztos, hogy a változást most jó dolognak tartod, pedig mindenképpen hasznodra válik. Ne harcolj az elkerülhetetlen ellen. Szervezz programot hétvégére azokkal, akik a legjobbat hozzák ki belőled.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...