Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy fát, elmondjuk milyen vagy! Ránk nagyon igaz ez a teszt!

Válassz egy fát, elmondjuk milyen vagy! Ránk nagyon igaz ez a teszt!

A fák a természet csodálatos, életet adó növényei, amelyek képesek felhasználni a Nap energiáját ahhoz, hogy szerves anyagokat és oxigént állítsanak elő a bolygó többi élőlénye számára. Kiterjedt gyökérrendszerükkel megkötik a talajt és bizonyítottan folyamatosan kommunikálnak egymással.

Te is gyakran rácsodálkozol egy-egy ilyen lenyűgöző teremtményre? Amellett, hogy segítenek az élet fenntartásában és körforgásában itt a Földön, még arra is alkalmasak, hogy segítsenek kicsit jobban megismerni önmagunkat.

Nézd meg a fentebb látható képet és válaszd ki a szívednek legkedvesebb fát, majd olvasd el a hozzá tartozó személyleírást.

1. Jószívű és becsületes

Hiszel abban, hogy a világ jobb hely lehet, ami csak rajtunk múlik. Te a részedről mindent megteszel azért, hogy az emberek jól érezzék magukat a környezetedben. Egy szikrányi gyűlölet vagy rosszakarás sincs benned és mindenkivel a szeretet nyelvén igyekszel beszélni. A munkádat is teljes erőbedobással végzed, ezért sokan megbecsülnek téged és a sikerek sem maradnak el.

2. Őszinte és eszes

Mind a szavaidban mind a tetteidben őszinte vagy. Soha nem akarod megjátszani magad, éppen ezért a környezetedben élő emberek mind kivétel nélkül bíznak benned. A munkádat és egyéb kötelezettségeid sikeresen végzed, hiszen mindig megvan benned a kellő kreativitás és a gyors észjárás.

3. Bölcs 

Egy kifejezetten intelligens és bölcs gondolkodású ember vagy. Mindig is érdekelt az, hogy mi mozgatja a világot, milyen szándék és ok bújuk meg az egyes dolgok mögött. Keresed a miérteket, sokat filozofálgatsz és olvasol. Az elméd szinte sosem pihen, de számodra ez a kikapcsolódás. Szívesen töltöd az idődet hasonszőrűekkel és keresel felüdülést a hosszas beszélgetésekben.

4. Pozitív és vakmerő

Igazán aktív és szabadszellemű személy vagy, aki mindig a dolgok napos oldalát nézi. Kissé ugyan szétszórt, de ez a legrosszabb tulajdonságod. Ettől függetlenül nagyon közvetlen, intelligens, kreatív, megértő és támogató típus vagy. Bearanyozod mások életét és soha nem félsz az új dolgok kipróbálásától, ha azt érzed, hogy az fog téged előre vinni.

5. Érzelmes

Nagyon fogékony vagy a körülötted lévő világ rezgéseire és könnyen átveszed a környezeted hangulatát, ha nem vigyázol. Ez a képességed tesz alkalmassá arra, hogy valamilyen segítő tevékenységet végezz, akár nagyban, akár kicsiben a közvetlen környezetedben. Jól megállod a helyed tanácsadói munkákban. Fontos, hogy az érzékenységed miatt időnként kis időre lekapcsolódj a téged körülvevő intenzív ingerekről és feltöltődj a természetben.

6. Lelkes és tettre kész

Folyamatosan él benned a lelkesedés valami iránt. Nem tudsz ölbe tett kézzel ülni. Valamit mindig tenned kell, valahová mindig tartasz. Számodra az élet folyamatos tanulás, fejlődés és kaland. A megszerezett ismereteidet és tapasztalataidat pedig szeretnéd átadni a környezetednek, hogy ők is profitálhassanak belőle és az ő életük is legalább olyan örömteli lehessen, mint a tiéd.

tudasfaja.com

loading...