Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp január 15.-21. – Fontos döntések hetének nézünk elébe! Ez a...

Heti horoszkóp január 15.-21. – Fontos döntések hetének nézünk elébe! Ez a hét megváltoztatja sokak életét

Hirdetés

A hétfői erőteljes kölcsönhatás a derűs Jupiter és a szenvedélyes Plútó között egy merész lépésre adhat lehetőséget. Ez a befolyás öt napra is kinyúlik a héten. Kiváló lesz az alkalom, hogy akcióba lépj az álmaid és terveid megvalósítása érdekében. Szintén alkalmas időszak kapcsolatépítésre és összejövetelek szervezésére.

 

Hirdetés

 

Kos

A dolgok úgy tűnik, jól haladnak számodra, és ez a tendencia ezen a héten folytatódik, olyan nagyszerű hatásokat felvonultatva, amelyek a siker felé vezető útra terelnek. Most végre megkapod azt a nagy löketet, amiről eddig álmodoztál, különösen, mivel az újhold is segítségedre lesz a küldetésed megvalósításában és a terveid felvirágzásában. Ez egy könnyedebb időszak lesz, így időt szánhatsz arra is, hogy szocializálódj és élvezd mások társaságát, ami most még haszonnal is járhat.

Bika
Úgy tűnik, hogy nagy dolgokat leszel képes elérni, ha egyesíted erőidet másokkal. Ez a hét nagyon dinamikus látásmódban telik, melyben a derűs Jupiter és a szenvedélyes Plútó lépésre sarkallnak, ami egy pozitívabb jövő irányába tart majd. Ahogy a perzselő újhold arra ösztönöz, hogy hagyd el a komfort zónádat, a dolgok egyre jobban alakulnak. Ahogy a feladataidra és törekvésidre kezdesz fókuszálni, eljutsz odáig, hogy a hét közepén komolyabb feladatot is magadra vállalj.

Ikrek

Valami, amire hosszú ideje vártál, ezen a héten végre megvalósul. Emellett lehetőséged lesz egy olyan üzleti tervet kiötölni, ami nagyon jövedelmező lesz az elkövetkezendőkben. Ettől független jó, ha nem rugaszkodsz el nagyon a földtől és nem támasztasz túlzott elvárásokat a dolgokkal szemben. A hét közepe táján erős vágyat érzel arra, hogy utazást szervezz, vagy valami olyasmit csinálj, ami megborzolhatja a szárnyaidat és lazítani enged egy kicsit.

Rák

A másokkal való kapcsolatok építése és a közös együttműködések nagyon pozitív, jövedelmező előjellel szolgálnak. Az élettel teli Jupiter és az intenzív Plútó közötti kölcsönhatás alatt sok mindent el tudsz érni, ha szövetkezel másokkal. Az újhold is nagy segítségedre lehet abban, hogy a törekvéseiddel kapcsolatban a lehető legjobb eredményeket érd most el. A hét előrehaladtával a figyelmed a pénzügyeidre terelődik és készen fogsz állni arra, hogy hogy kulcsfontosságú kérdéseket rendezz.

Oroszlán

Ezen a héten készen állsz rá, hogy olyan egészségeddel vagy munkáddal kapcsolatos cél felé indulj el, amelyet már régóta forgatsz a fejedben. A hajlandóság mindenképpen benned van és ez az újholddal kombinálva a lehetős legjobb eredményt garantálhatja számodra. A héten különösen elfoglalt leszel és több társasági eseményen is részt veszel.

Szűz
A romantika, a kreativitás és a szabadidős tevékenységek lesznek ezen a héten a fókuszpontodban. Ugyanakkor ez az időszak tökéletes alkalom lesz rá, hogy egy olyan ötletet valósíts meg, amin már régóta gondolkozol. Ez lehet egy kreatív lehetőség, amely a vállalkozásodat vagy a munkádat egy új szintre emeli, így nagyon fontos lehet számodra. Az újhold mozgásra sarkall, így ideje lesz az aktív kikapcsolódással is komolyabban elkezdened foglalkozni.

Mérleg

Az elkövetkező héten előrébb jutsz majd egy otthonoddal kapcsolatos nagyszabású tervben. Az újhold a Bakban szintén támogatni fog ebben, így érdemes lesz megtenni a tervezett lépést. Ugyanakkor ne feledkezz meg arról, hogy két lábbal a földön maradj, és szem előtt tartsd a költségeket. A hét nagyszerű lehetőségeket kínál számodra szórakozás terén is, akár a hobbidnak hódolsz, akár egy romantikus kaland üti fel a fejét az életedben.

Skorpió

Az elméd folyamatosan túlórázik és lehet épp ez az oka annak, hogy számos lehetőség bukkan fel előtted. A jóindulatú Jupiter és az erőteljes Plútó ezen a héten a kommunikációs szektorban nagy segítségedre lesz. Az újhold is arra ösztönöz majd, hogy terveidet megoszd másokkal, így megkaphatod a szükséges támogatást is. Habár a fókusz az otthonnal és a családdal kapcsolatos ügyekre terelődik a héten, fontos, hogy ne feledkezz meg magaddal sem törődni.

Nyilas

Egy ötlet, amely egyik álmodban, mint intuíció bukkant fel, úgy tűnik, nagy jelentőséggel fog bírni ezen a héten. A lelkes Jupiterrel, vezérlő bolygóddal, amely igazodik az erőteljes Plútóhoz, lehetőséged nyílik rá, hogy egy következő szintre emeld ezt a dolgot és kigondold, hogy hogyan is lehet a megvalósítani. Az újhold a személyes pénzügyi zónádban segít megindítani ezt a folyamatot. A kommunikáció nagyon fontos eszközöd lesz a héten, hiszen segítségével új ajtók nyílnak meg számodra.

Bak

Az elkövetkező hét fordulópont lehet a számodra. A csodálatos kölcsönhatás a kalandos Jupiter és az szenvedélyes Plútó között új utat mutat számodra a pozitív fejlemények felé. Az újhold a csillagjegyedben arra ösztönöz, hogy állj fel végre és cselekedj. Mivel ez az év legjobb időszaka számodra, használd hát arra, hogy megvalósítsd az álmod, amely olyan jutalmat hoz magával, amire már régóta vársz. A hét közepétől a pénzügyeidre fektetsz majd nagyobb hangsúlyt,

Vízöntő
A belső megérzéseidre hallgatsz ezen a héten, különösen akkor, ha nagy projektbe készülsz belefogni. A pozitív Jupiter és a szenvedélyes Plútó kölcsönhatása is segítségedre lesz az ügy kibontakoztatásában. A hét közepétől, ahogy a szeszélyes Vénusz és a Nap a csillagjegyedbe kerül, úgy érzed majd magad, mint aki újjászületett és ezzel a lendülettel esélyed lesz rá, hogy olyan projektekkel is foglalkozz, amiket már régóta halogattál.

Halak

Továbbra is nyüzsgő társadalmi életet élsz, és úgy tűnik, hogy ezt nagyon is élvezed. Ez a hét nagy lehetőséget nyújt számodra, hogy egy régen dédelgetett álmodat valóra váltsd, különösen akkor, ha képes vagy összedolgozni a barátaiddal vagy olyanokkal, akikkel egy hullámhosszon mozogtok. Ezen a héten még elfoglaltabb leszel, mint eddig, de ezután alkalmad lesz végre a pihenésre is időt fordítanod.

tudasfaja.com

Hirdetés