Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp február 26-március 4.: Hatalmas sorsfordulatra számíthatnak bizonyos jegyek!

Heti horoszkóp február 26-március 4.: Hatalmas sorsfordulatra számíthatnak bizonyos jegyek!

Hirdetés

A bolygók azt sugallják, hogy ez egy igazán intenzív hét lesz minden csillagjegy számára, az élet minden területén. A hét első részében a Vénusz és a Merkúr a Plútóval áll majd együtt, ami azt jelenti, hogy semmi nem az lesz, aminek tűnik és minden megköveteli az odaadásunkat. A hét második része lehetőséget teremt arra, hogy a szenvedélyünket kifejezhessük.

Röviden és tömören, ugyan kimerítő, de egy igazán varázslatos hétnek nézünk elébe.

Hirdetés

Kos

Az intuícióid továbbra is mérvadóak, különösen a karriereddel kapcsolatban. Lehet, hogy türelmetlen vagy és tettre kész, de a csillagok azt sugallják, hogy még kicsit fogd vissza magad. Ha elérkezik a legalkalmasabb időpont, tudni fogod, hogy mikor cselekedj. Lehet, hogy tisztában vagy vele, mit “kellene” tenned a héten, de a kérdés az, hogy mit szeretnél? A szíved megmutatja majd a helyes utat.

Bika

Kedden a társasági életed felpezsdül és utadba akad néhány izgalmas, új lehetőség. Lehet, hogy egy baráti kapcsolatod alakul át románccá, de hagyj neki időt kibontakozni. Inkább kávézásokban gondolkodj, semmint gyertyafényes vacsorákban. A lassú, de biztos haladás legyen a mottód. A péntek lehet a legjobb alkalom az első igazi randira.

Ikrek

A karriered áll most a középpontban és itt az ideje, hogy átadd magad ennek a szektornak, főleg, ha eddig az életed többi területére jobban koncentráltál. A hét elején a Szaturnusz és a Merkúr közötti kapcsolat arra enged következtetni, hogy vezetői pozícióba kerülsz, és fontos döntést kell majd meghoznod. Fontos, hogy minden szükséges információ a kezedben legyen. A péntek egy tökéletes nap lesz ahhoz, hogy kimozdulj és erre a legalkalmasabb partnerek most a kollégáid lesznek.

Rák

A Vénusz, a Mars és a Plútó most különböző irányokba húznak. Nagyon szeretnél valamit, de tisztában vagy vele, hogy ehhez az életedben valakivel kompromisszumot kell kötnöd. Ez könnyedén is mehet és az a legjobb, ha hangot adsz a véleményednek. Talán túlságosan is próbálkozol, hogy boldoggá tégy egy másik embert. Egy új vagy a jelenlegi kapcsolatod sok időt és figyelmet igényel, de ne feledkezz meg a barátaidról és a munkáról sem.

Oroszlán

A héten egy kulcsfontosságú kérdésre fogsz koncentrálni. Céltudatos magatartásod talán megzavarja a körülötted levőket és releváns kritikákkal és észrevételekkel élnek majd a projekted megvalósításával kapcsolatban. Ne feledd, hogy néha jó segítséget kérni. Gyorsabban elérheted a céljaidat, ha így teszel. Ügyelj rá, hogy a hét vége felé magaddal is törődj, mert nem dolgozhatsz heti 7 nap 24 órában.

Szűz

Lehet, hogy kísértést fogsz érezni, hogy egy nagy lépést ejts meg egy kapcsolatodban vagy egy komoly témát boncolgass, de  a csillagok azt súgják, hogy jobb, ha egy kicsit vársz és hagyod, hogy a dolgok maguktól bontakozzanak ki. Ha ez egy friss kapcsolat, akkor jobb, ha kicsit lazábban állsz hozzá. A nagy beszélgetések ideje is eljön majd. A hét vége felé a társasági életedben felpezsdülést tapasztalsz majd. Érdemes csapatos programban gondolkoznod a kétszemélyes helyett.

Mérleg

A Vénusz a wellness szektorban arra késztet, hogy az egészségedre koncentrálj, a Merkúr pedig megadja hozzá a kellő motivációt. Oszd meg az elkötelezettségedet annyi emberrel, amennyivel csak tudod, mivel több segítségre lesz szükséged, mint gondolnád. A Plútó azt sugallja, hogy az első lépés a fizikai állapot átalakítása legyen. Szánj időt a “nagytakarításra”, segítségedre lesz a sikereid elérésében.

Skorpió

Ha egyedülálló vagy, valaki igazán különleges fog érkezni az életedbe. Kapcsolatban élsz? A csillagok egy baráti románcra hívják fel a figyelmed. Mindent tudni akarsz majd az újdonsült jövevényről, aki az életedbe érkezett. A péntek egy kiváló nap lesz gyakorlatilag mindenre az életedben. Fókuszálj a jó dolgokra, összpontosíts a céljaidra és élvezd a hétvége kibontakozását.

Nyilas

Sokat jár a fejedben a pénzkérdés. Tisztáznod kell magadban, hogy azok közül, amikre költesz, mire van igazából szükséged. A csillagok arra ösztönöznek, hogy fogd vissza magad. A csütörtök egy alkalmas nap lesz arra, hogy a karrier szektorodra összpontosíts és megcsillogtasd a készségeidet. Lehet, hogy ki kell merészkedned a komfortzónádból és felvázolnod a főnöködnek az eddig elért eredményeidet, hogy magadra irányítsd a figyelmet.

Bak

Ez a hét a sietségről és a várakozásról fog szólni. Lehet, hogy egy nagy ugrás következik be a szerelmi életedben vagy a karrieredben és az első lépés, amit megteszel, az sikerre vivő lesz majd. Ezután hagyd, hogy a dolgok maguktól bontakozhassanak ki. Beindítottad a motort, már csak figyelemmel kell kísérned az utazást. A péntek ideális nap lesz a romantikázásra.

Vízöntő

A harcias Mars a társasági szektoron halad át, ezért elég nyüzsgő lesz a heted. A Merkúr pedig a pénz zónádat érinti, így elgondolkodsz majd azon, hogy a társasági életed valójában mennyi ráfordítást igényel. Az aggodalmad nem alaptalan, ezért érdemes, ha kicsit visszább veszel, és pénzügyi tervet állítasz fel magadnak. Minél jobban tisztában vagy a költekezéseiddel, annál jobban be tudod majd osztani a pénzed és ötletes, filléres programokat szervezel majd.

Halak

Jobb, ha felkészülsz minden eshetőségre, mert egy elég stresszes hétnek nézel elébe. Úgy érzed, hogy minden irányból húznak. A baráti kapcsolataidat is visszatartod kissé. Figyeld meg, hogy hogyan viselkedsz ezekben a kapcsolataidban és ne feledd, hogy senki nem tud a gondolataidban olvasni. Egy barát talán noszogat majd valamiért, de ezt csak azért teszi, mert a legjobbat akarja neked.

tudasfaja.com

Hirdetés