Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp április 6.-12. – A következő pár nap nem sok jót...

Heti horoszkóp április 6.-12. – A következő pár nap nem sok jót ígér senki életébe sem!

Ezen a héten fontos lesz, hogy kontroll alatt tartsuk a lehetséges érzelemkitöréseinket, annak érdekében, hogy ne okozzunk vele nagyobb károkat az életünk fontos területein. Érdemes nyitva tartanunk a szemünket a lehetőségekre, melyek olyan forrásokból is érkezhetnek, amire nem is számítanánk.

Lássuk, hogy mit ígérnek a csillagok az előttünk álló hétre.

Kos

Ne akadj ki az apróságokon a hét elején. Tanulj a tapasztalataidból és készülj fel egy másfajta megközelítésre, ha olyan emberekkel beszélsz, akik pletykásak vagy beleszólnak mások életébe. Az, ahogy az érzéseidet és szándékaidat kifejezed, nagyban befolyásolja majd a környezeted reakcióját. Tartsd magad a tényekhez és ne tegyél olyan ígéreteket, amelyeket nem tudsz betartani. Ha hagyod az érzelmeidet felülkerekedni, akkor a hét közepén a munkahelyeden vagy az otthonodban problémák üthetik fel a fejüket. Keresd a hét végén azok társaságát, akik képesek oldani benned a stresszt.

Bika

Tudd, hogy mit akarsz, és ne félj kérni. Tárgyalj, légy egyenes és meg fogod kapni, amire szükséged van. Pozitív változások tartanak feléd. Ne add ki az érzéseidet, mert valaki felhasználhatja azokat ellened. Jobban teszed, ha többet hallgatsz, kevesebbet beszélsz, így nagyobb rálátásod lesz arra, hogy mi folyik körülötted. Lehetőséged lesz rá, hogy a terveidet valóra váltsd a hét végéhez közeledve. Használd a varázserődet, a tapasztalatodat és hagyd, hogy az intuíciód vezessen a helyes irányba. Ne akarj úgy döntést hozni, hogy valaki más mondja meg helyetted, mit tegyél.

Ikrek

Csak rajtad múlik, hogy rájöjj, kik állnak az oldaladon és kik nem. Ha valaki egyfolytában azt sulykolja beléd, hogy valami romboló vagy túlzó dologba kezdj bele, akkor a legjobb lesz, ha elsétálsz tőle. Ne hagyd, hogy az érzelmeid beleszóljanak abba, mi a helyes és mi nem. Az őszinteség alapvető fontosságú lesz, ha valakivel jó kapcsolatot akarsz kiépíteni. Keresd meg a módját, hogy segítő kezet tudj nyújtani valakinek. Ha úgy látod, hogy valaki csak ki akar használni, akkor készülj fel a tovább állásra. A hazugságokat nem lehet tolerálni.


Rák

Hozz változást az életedbe és ne hagyd, hogy valaki más részesüljön abban, ami neked jár. Ajánlj fel segítséget és össze fogod tudni toborozni magadnak a terveid iránti érdeklődést. Ünnepeld a sikeredet valakivel, akit nagyon szeretsz, és ne hagyd, hogy bárki is pletykába sodorjon vagy beleszóljon az életedbe. A személyes fejlődésed legyen az elsőszámú célod, amely mellett erős kapcsolatok építésére is koncentrálj. Tudod jól, hogy kiben bízhatsz és kiben nem. A pozitív hozzáállás segít megelőzni, hogy érzelmi kitörést tapasztalj meg, amely valamilyen anyagi kárral is társulhat.

Oroszlán

Egy rövid utazás, szocializálódás és kapcsolatépítés új ajtókat nyithat meg előtted számtalan lehetőségre. Vegyél részt olyan beszélgetésekben, ahol olyan emberekkel veszed körbe magad, akik többet tudnak már, mint te. Lépj be te is egy adok-kapok játékba, amely hosszú távon előnyös lesz számodra. Ne lankadjon a figyelmed és ne hagyd, hogy valaki érzelmileg vagy anyagilag kihasználjon. Figyelj a hivatalos ügyeidre a hét vége felé. Tegyél egy lépést hátra, ha valamilyen kockázatos üzletbe akarnak beszervezni.

Szűz

Tedd bele a szívedet, bármivel is foglalkozz most. Legyen szó mások segítéséről vagy személyes változásokról, fejlődésről, az eredmények kedvezőek lesznek. Fiatalok és idősek szavát is érdemes lesz meghallgatnod, mert érdekes meglátásokat oszthatnak meg veled. Légy óvatos a munkahelyi interakciókat illetően, mert az érzelmeid könnyen elszabadulhatnak, ha nem figyelsz. Ha részt veszel egy szociális eseményen, rá fogsz ébredni arra, hogy valójában mennyire törődsz másokkal. Egy romantikus cselekedet rá fog világítani arra, hogy milyen irányban kellene haladnod tovább. Lassíts le a hét vége felé és gondold át kétszer, hogy hogyan döntesz egy kérdéses helyzetben.

Mérleg

Nézd át a dolgaidat és gondold végig, hogy mi az, amire szükséged van, és mitől tudnál megválni, aminek más még hasznát vehetné. Használd ki az idődet és az energiádat bölcsen, hogy minél több dolgot tudj elintézni. Koncentrálj a személyes fejlődésedre, az egészségedre és kezdj bele valamilyen sportba, ha eddig még nem tetted meg. Ne reagálj túl egy szituációt, amelyet tudod, hogy nem tudsz megváltoztatni. Hallgasd meg a panaszokat, teljesítsd a kötelezettségeidet, és ha ezzel megvagy, azonnal térj át azokra a dolgokra, amelyek örömet hoznak neked. Töltsd az idődet a hétvégén olyan emberekkel, akik a legjobbat hozzák ki belőled.

Skorpió

Egy a hét elején felbukkanó érzelmi szituációt óvatosan kell majd kezelned. Lehet, hogy valakinek meg szeretnéd előlegezni a bizalmadat, de ha rossz az előérzeted, akkor inkább maradj résen. Ne akarj közösködni senkivel, hiszen a legjobban akkor tudod kivitelezni a terveidet, ha azok felett csak te gyakorolsz irányítást. A határ a csillagos ég. Vegyél részt motiváló, kreativitást igénylő beszélgetésekben. Az ilyen események alkalmával találkozhatsz olyan emberekkel, akik legalább olyan különleges elképzelésekkel rendelkeznek és olyan tehetségesek, mint te magad.

Nyilas

Minél agresszívebb valaki a közeledben a hét elején, neked annál óvatosabbnak kell lenned vele. A hasonló viselkedés nem vezethet semmi jóra. Ne vegyél készpénznek egy dicséretet vagy bókot, mert nagy az esélye, hogy hátsó szándék húzódik mögötte. Figyeld a pénzkereseti lehetőségeket a környezetedben. Nézd át a pénzügyi helyzetedet és gondold végig, hogy mivel tudnál nagyobb összeget leakasztani esetleg van-e lehetőséged valamilyen adó visszatérítésre. Keresd az alkalmat a stressz oldásra a hét vége felé.

Bak

A jó szándékú hozzáállásod sokakat fog köréd vonzani a hét elején. Képes leszel változást hozni azoknak az életébe, akikkel a legjobban törődsz. Fókuszálj a romantikára, a családra és a munkahelyi kapcsolatok építésére. Figyelj, hogy ne vállalj magadra túl sokat. Csak annyit ajánlj fel, ami teljesíthető és ne bízz abban, hogy mindenki az ígéreteihez hű fog maradni. Oszd meg a terveidet azzal a személlyel, akit igazán szeretsz és olyan megoldással állhattok elő, amely felé már el lehet indulni. A régi álmok is teljesíthetőek.

Vízöntő

Légy óvatos azzal kapcsolatban, hogy kezelsz egy érzelmes szituációt. Nem mindenki van ugyanazon az oldalon, ahol te. Hallgass, figyelj meg és kerüld a lehetőséget, hogy valaki drámájának a kellős közepébe csöppenj bele. Keresd a lehetőségeket, amelyekkel az otthoni fejlesztések egyszerűbbé válhatnak, nyírbálj a kiadásokból és teremts teret az új dolgoknak. Kérj segítséget azoktól, akiknek a múltban te is segítettél és könnyebben haladhatsz előre. Előre nézd át, milyen hivatalos ügyek rejthetnek kockázatot, az elővigyázatosságod kifizetődő leh

et.

Halak

Vegyél részt egy találkozón egy rég nem látott ismerőssel és olyan információban részesülhetsz, amelynek köszönhetően máshogy fogsz tekinteni valakire, mint eddig. Egy ígéretekkel kecsegtető lehetőség érdekelni fog. Tárgyalj a saját érdekedben. Óvatosan az érzékeny szituációkkal. Jobb, ha semmit nem mondasz abban az esetben, ha kedves megjegyzés nem jut az eszedbe. Ha segítséget kérnek, tedd meg a tőled telhető legtöbbet, cserébe pedig olyan jutalmat kapsz, amire nem is számítottál. Itt egy megfontolandó szuper ajánlatról is szó lehet. Szerelem és romantika terjeng a levegőben.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...