Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp április 20-26.: Nagyon nehéz hét lesz ez mindenki életében!

Heti horoszkóp április 20-26.: Nagyon nehéz hét lesz ez mindenki életében!

A kíváncsi Merkúr hétfőn egyesül a gyönyörű Vénusszal, amely lehetővé teszi számunkra, hogy jobban kifejezhessük az érzéseinket. Kedden a Nap a Kos jegyébe költözik, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget hirdesse. Az elkövetkező hetekben rügyek pattannak, levelek kezdenek el kibújni és mi is egyre energikusabbnak érezzük majd magunkat belülről. Csütörtöktől a bolygóállások figyelmeztetnek minket, hogy legyünk résen, mert késések és félreértések keresztezhetik utunkat.

Kos

Az érzéseidet végre érvényesíteni tudod, hiszen olyasvalakivel folytatsz majd beszélgetést, akiben megbízol és érzed is, hogy figyelmes fülekre leltél. Kiválóan megvitathattok egy téged marcangoló kérdést és jó tanácsokra is lelhetsz. A Nap kedden a jegyedbe lép, ami azt jelenti, hogy a következő négy hétben óriási léptekkel haladsz majd előre személyes terveiddel.

Bika

Ezen a héten a lelki szektorra összpontosítva talán nagy megvilágosodásra tehetsz szert az utadat illetően. Szoros kapcsolatot alakítasz ki az érzelmeiddel, amelyek a felszín alatt futnak. Ha beszélned kell róluk, akkor most az is könnyebben fog menni. Tény, hogy megkönnyebbülést fogsz érezni, ha kinyilvánítod őket.

Ikrek

A társasági életed csak úgy virágzik. A Vénusz és a Merkúr ebben a zónában biztosít arról, hogy az elkövetkező napok mulatságos eseményekkel és kellemes találkozással telik legyenek. Arra is ösztönzést kapsz majd, hogy néhány igazán fontos változtatást végezz ezen a területen.

Rák

Ha szeretnél valakit lenyűgözni, akkor az elkövetkező napok és hetek lehetnek a legalkalmasabbak erre. Szeszélyes beszélgetések révén lehetővé válhat, hogy előrelépés történik az életedben. Ha van olyan tehetséged, amit szeretnél megcsillogtatni, akkor itt az ideje.

Oroszlán

Készen állsz a kalandra? Ha igen, akkor a következő hét arra ösztönözhet, hogy a szívedet kövesd. Egy baráttal folytatott beszélgetés a folyamat katalizátora lehet, és már foglalod is az utazást. Ha ezt megléped, figyelj a lehetséges késésekre. Ha jó a hozzáállásod, akkor ebből a helyzetből is szórakozva kerülsz majd ki.


Szűz

Nagyon vágysz arra, hogy egy kapcsolati kérdést megérts, így mélyebben a felszín alatt kezdesz el kutakodni. Úgy tűnik, sikerrel fogsz járni és megtalálod a megoldást. Üzleti és pénzügyekkel kapcsolatos kérdésekben most nagyon figyelmesen járj el és az apró betűs részt is olvasd el, mielőtt bármit aláírnál.

Mérleg

Kapcsolataidat illetően minden téren rendben vagy és igazán fontos beszélgetéseken mész keresztül a pároddal, a családdal és a barátokkal is, ami meglehetősen jól fog működni. Ha kompromisszumokat kerestek és reménykedtek egy bonyolult helyzet megoldásában, akkor ez most nagy valószínűséggel sikerülni is fog.

Skorpió

Mivel a dinamikus Mars folytatja útját a kommunikációs szektorodon keresztül, fel fogod ismerni azokat a lehetőségeket, amelyek még mindig rád várnak. Csak egy kis bátorságra lesz szükséged. Rengeteg tevékenységbe szeretnél belefogni, a bolygók pedig arra ösztönöznek, hogy olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek a leginkább érdekelnek. Ha szeretnél rendszeresen sportolni, akkor válaszd azt, amiben a legnagyobb örömödet leled.


Nyilas

Szabadidős lehetőségek tömkelege vár rád az elkövetkező napokban. Akár egy új hobbi, sport vagy egy új szerelem is az utadba kerülhet. Lehet, hogy olyan tevékenységek iránt kezdesz el rajongani, amelyeket még gyermekként élveztél a múltban. Az ezekkel való kísérletezés éppen terápiás hatású is lehet.

Bak

Ebben a hónapban nagyon le fogod kötni magad otthoni és szabadtéri tevékenységekkel is, aminek ez a hét adja meg a rajtot. Függetlenül attól, hogy baráti összejöveteleket szervezel vagy a lakást, házat újítod, mindenképp jól fogod érezni magad.

Vízöntő

Az elkövetkező napok néhány igazán izgalmas beszélgetést ígérnek számodra, amelyek új kalandok kiindulópontjai lehetnek. Bármi, amin gondolkodsz, most valósággá válhat. Fel fogsz ismerni egy fantasztikus lehetőséget, amely csak arra vár, hogy végre magadévá tedd.

Halak

Egy beruházással kapcsolatos beszélgetés a javadra fog válni. Csak a varázsos meggyőzőerőd szükséges hozzá, hogy a másik feledet rávedd, segítsen megszerezni neked azt a dolgot, amire már nagyon régóta vágytál. Talán még megtakarításra is lesz lehetőséged, ha elég figyelmes vagy.

tudasfaja.com

loading...