Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp április 2 – április 8. – Április első hete mindenki...

Heti horoszkóp április 2 – április 8. – Április első hete mindenki hétköznapjait felforgatja!

Április első hete egyik csillagjegy számára sem kezdődik unalmasan, a Húsvét utáni pörgés továbbra is sokak hétköznapjait felkavarja majd.

Lássuk ki mire számítson ezen a héten!

Kos

A fő dolog, amivel ezen a héten nehéz lesz megbirkóznod az az, hogy valaki meg akarja neked mondani, mit tégy. Előfordul, hogy sikerül kissé lejjebb ereszkedned és követned az utasításait. Ezen a héten valószínűleg így fognak menni a dolgok. Vagy valaki más gyakorol nyomást rád, vagy éppen te vagy az, aki túl sokat követelsz magadtól és ennek nehéz lehet eleget tenni. Azonban lesz lehetőséged bemutatni a képességeidet és bebizonyítani a világnak, hogy kemény fából faragtak.

Bika

Ezen a héten egy nagyszerű lehetőség kerül az utadba. Az egyetlen visszatartó erő az lehet, hogy nagyon sok és kemény munkát kell belefektetned. Előfordulhat, hogy komolyabb kötelezettségeket kell vállalnod, hogy passzolhass a képbe. Ha igazán jó munkát végzel, nem lesz semmi gond, viszont ne érezd magad rosszul amiatt, ha nem ragadod meg az alkalmat, hiszen valóban könnyebb a másik utat választani.

Ikrek

A Nap a társasági szektorodban lesz, ami azt jelenti, hogy vidám és pezsgő hét vár rád. Azt is észreveheted, hogy minél gyorsabban akarod elrendezni magad körül a fontosabb határidős dolgokat, annál nehezebb lesz. Lehet, hogy egy kis pihenés és árral haladás kedvezne most neked a leginkább, hogy olyan hatékonyan tudj működni, ahogyan általában.

Rák

A héten kissé nehéz lesz előre haladnod a dolgaiddal. Mások megehetősen nagy elvárásokat támasztanak eléd, ami sok idődet és energiádat igénybe veheti. Megvannak a saját elkötelezettségeid is, azonban a hanyatló Merkúr csúszásokat idézhet elő. Ha úgy érzed, hogy túl nagy a nyomás, az asztalra kell csapnod és meghúznod a határokat. Légy képes nemet mondani, mert ez a következő napokban igazán nagy hasznodra válhat.

Oroszlán

A Mars összeáll a Szaturnusszal, ami azt jelenti, hogy a hét eleje már nagy nyomással fog kezdődni. Az energiák a munka és a magánélet szektorodban fognak kavarogni és egy eléggé túlterhelő projekt megoldásához adnak számodra lehetőséget. Bár a koncentráció nagyon fontos lesz a részedről, nem árt, ha egy kis segítséget is igénybe veszel a feladattal kapcsolatban. Ha nagyobb akadályok kerülnek az utadba, a legjobb, ha egy kicsit kikapcsolsz, mert ha túlterheled magad, azzal csak még rosszabb végeredményt érhetsz el.

Szűz

Túl szigorú vagy magaddal. Ha egy projekt túl nagy árat követel tőled, akkor ne érezd magad bűnösek egy kis pihenés miatt. A kikapcsolás most rendkívül hasznos lehet számodra, hiszen lehetővé teszi, hogy még újabb kreatív ötletek pattanjanak ki a fejedből. Érdemes mással is beszélgetned ezzel kapcsolatban, aki más perspektívából szemléli ugyanazt a dolgot. Ha már rég kapcsoltál ki igazán, akkor ez a hétvége a te hétvégéd lesz.

Mérleg

Ha otthon a családi körben nem mennek túl fényesen a dolgok és konfliktusokkal néztek szembe, akkor ez a hét tökéletes lesz arra, hogy megoldást találjatok az elsimításra. A probléma kisebb léptékben történő kezelése könnyítheti a dolgotokat. Ha van lehetőséged átruházni bizonyos kötelességeidet, ne habozz. Lehetséges, hogy a pároddal, egy családtaggal vagy baráttal összeütközésbe keveredsz, aki több időt szeretne veled tölteni.

Skorpió

A kommunikációs szektorodra most nagy fókusz fog kerülni, ami arra ösztökél majd, hogy egy jelenlegi terveddel előre haladhass. Még akkor is, ha a Mars és a Szaturnusz heti összeállása blokkolni fog téged, ez nem jelenti azt, hogy annyiban kell hagynod a projektet. Néhány kiigazítással és szakértői tanáccsal már száguldhatsz is tovább.

Nyilas

A hét elején hasznos lehet megfontolnod a kiadásaid csökkentését, mivel a pénzügyi kérdésekben problémák merülhetnek fel. Legfőképp valamilyen fizetéseddel kapcsolatos elakadásról lehet szó. Mindenesetre jó, ha lesz némi félretett pénzed. Ezzel egyidejűleg talán ideje lesz elgondolkodnod azon, melyek azok a dolgok, amikre lényegében semmi szükséged és megválnod tőlük.

Bak

Lehet, hogy kissé túl nagy nyomást helyezel magadra a hét elején és olyan határidőket állítasz fel, amelyeket nem tudsz betartani. Minél keményebben próbálkozol, annál nehezebb lesz a kivitelezés. Az lenne a legjobb megoldás, ha elállnál a saját utadból, kicsit lelassítanál és nyugodtabban átgondolnád a dolgokat, így sokkal előrébb leszel.

Vízöntő

Felmerülnek olyan kérdések benned, amelyektől feszültebb lehetsz a kelleténél. Előfordulhat, hogy valamilyen múltbéli tapasztalathoz kapcsolódik. Érdemes lenne megvitatnod a dolgot egy olyan személlyel, akiben teljes mértékben megbízol és megkönnyebbülve, együtt megtalálhatjátok a megoldást. Pihenj sokat, egyél jól és kényeztesd magad. Bármin is dolgozol most belül, próbálj meg türelmes lenni magaddal.

Halak

A barátaid a hét elején különösen nagy nyomást gyakorolnak rád. Ha ez már egy ideje így megy, akkor jó lesz lépéseket tenned az ügyben. Erőteljesen összpontosítasz a szociális szektorodra, aminek köszönhetően a közösségi tevékenységekbe sok energiádat adod bele. Lehet, hogy ideje lenne priorizálni és felismerni azokat az eseteket, amikor tudnod kell nemet mondani.

tudasfaja.com

loading...