Kezdőlap EGÉSZSÉG Hetek óta nem tudsz megszabadulni a fuldokló köhögéstől? Próbáld ki az alábbi...

Hetek óta nem tudsz megszabadulni a fuldokló köhögéstől? Próbáld ki az alábbi módszert!

Hirdetés

A naptár szerint lassan tél van, de ezt nagyrészt csak abból érezzük, hogy úton-útfélen leselkednek ránk a vírusok és bacilusok.

 

Hirdetés

 

Alig gyógyultunk ki az egyik hűlésből, máris szembetalálkozunk egy másikkal. A makacs, hosszan tartó köhögéstől megszabadulni pedig embert próbáló feladat.

Az alábbi recept nem csak köhögés ellen, hanem asztmás rohamok ellen is kiváló ellenszer. Mindenképp érdemes kipróbálni.

Készítsünk belőle egy nagyobb adagot, hogy mindig kéznél legyen a hidegebb, vírusokkal teli időjárásban is.

A köhögéssel, fuldoklással, légzési nehézséggel járó rohamok az egész napunkat meg tudják keseríteni. Tegyünk ellene, hogy jobb legyen a közérzetünk, és egészségesen teljenek napjaink. Kezdjük a napot egy C-vitaminos vízzel.

Hozzávalók:

  • víz
  • gyömbér
  • citrom

Elkészítés:Az adagokat saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. Mossuk meg alaposan a citromot és a gyömbért, majd vágjuk apró darabokra, és tegyük bele a vízbe. Kavargassuk, és próbáljuk meg a legtöbb levet kinyomni belőlük közben.

A vitamindús léhez ízlés szerint adhatunk még ananászt, uborkát cayenne borsot, kurkumát. Ha édesíteni szeretnénk, tegyünk bele egy kevés juhar szirupot vagy mézet.

Jó, ha mindig frissen elfogyasztunk a keverékből reggel ébredés után egy nagy pohárral, de napközben bármikor ihatunk belőle, amikor megszomjazunk.

Hidratál, feltölt vitaminokkal, erősíti az immunrendszert, és a gyulladást is csökkenti.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés