Kezdőlap AKTUÁLIS Hatalmas botrány! Vilmos herceg világossá tette Kamilla királyné számára hogy nem…

Hatalmas botrány! Vilmos herceg világossá tette Kamilla királyné számára hogy nem…

Kamilla Parker-Bowels a királyi család prominens tagja maradt, mióta 2005-ben feleségül ment III. Károly királyhoz, de mostohagyermekei, Vilmos és Harry herceg erős határokat szabtak e kapcsolat tekintetében, még a gyermekeik tekintetében is.

 

Angela Levin királyi író szerint pedig Vilmos herceg különösen világossá tette, hogy az újonnan kinevezett trónörökös királynő soha nem fogja betölteni néhai édesanyja, hercegnő szerepét.

Új könyvében, a CamillaFrom Outcast to Queen Consort című könyvében Levin elárulta, hogy a walesi herceg nagyon egyenes volt, amikor a gyermekei és Camilla kapcsolatáról volt szó.

Vilmos világossá tette, hogy Kamilla az apja felesége, de nem mostohanagymamája a gyerekeinek – mondta a királyi szerző, hozzátéve, hogy Vilmos és Kate Middleton három gyermeke tudja, hogy “két nagyapjuk van, de csak egy nagymamájuk”.


Majd így folytatta:

– Vilmos és Harry 23, illetve 20 éves volt, amikor Kamilla 2005-ben hivatalosan is a mostohaanyjuk lett. Ő inkább egy barátságos felnőtt volt, akit alkalmanként láttak a királyi összejöveteleken. Inkább próbált bátorító, mint befolyásoló lenni
Levin ezután hozzátette, hogy Kamilla, akinek öt saját unokája van az Andrew Parker-Bowles-szal kötött első házasságából, teljesen rendben van azzal, hogy lemond a mostohanagymama címről.

– Meg sem próbált mostohanagymamaként felelősséget vállalni a Cambridge család gyermekei, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg iránt – írta.

Főleg, hogy Katalin szülei, Carole és Michael Middleton olyan közel állnak egymáshoz.

loading...