Kezdőlap AKTUÁLIS Hatalmas botrány és a szakítás valódi oka – Szabó Zsófi rendőrt akart...

Hatalmas botrány és a szakítás valódi oka – Szabó Zsófi rendőrt akart hívni Shane Tusupra

Hirdetés

Szerda óta megy a találgatás és a bennfentes információszerzés, most újabb részletek szivárogtak ki arról, mi váltotta ki, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup hirtelen felbontották jegyeségüket.

 

Hirdetés

Bors információi szerint a szakításhoz Shane Tusup indulatos viselkedése vezethetett. Mint az már korábban is kiderült, a tréner nehezen tudja kontrollálni önmagát, öntörvényűen viselkedik.

Szabó Zsófi talán bízott benne, hogy a „rosszfiú” mellette lehiggad és megváltozik. Úgy is tűnt, de nem sokáig. Ráadásul Szabó Zsófi nehezen viselte, hogy uralkodni akarnak felette. Így az utóbbi időben sokat veszekedtek.


A legutolsó kirohanás közben a műsorvezető pánikrohamot kapott, a Bors megtudta, hogy Shane őrjöngött, és rázárta az ajtót Zsófira.  A veszekedés odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséggel fenyegetőzött. Az úszóedző észhez térhetett, és csak azért nem lett hatósági ügy és botrány az esetből, mert Shane végül lecsillapodott. Szabó Zsófi azonban ezek után szakított.
Blikk szerint Shane Tusup még mindig azt gondolja, hogy visszahódíthatja az RTL műsorvezetőjét, a lap azonban egy ismerőstől megtudta: erre semmi esélye. A végleges döntést Szabó Zsófi meghozta, hiába küld az úszóedző folyamatosan csokrokat, ajándékokat neki.

Hirdetés
loading...