Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A szomszédok napokig hallották a babát sírni, majd a rendőrök bementek a...

A szomszédok napokig hallották a babát sírni, majd a rendőrök bementek a házba és ezt találták…

Hirdetés

Minden gyermeket dédelgetni és szeretni kell. Ők nem kérik, hogy erre a világra szülessenek, így azt sem kellene kérniük, hogy törődjenek velük, mivel ez a szüleik feltétlen kötelessége lenne.

 

Hirdetés

Nincsen annál nagyobb bűncselekmény, amit egy kiszolgáltatott, ártatlan gyermek ellen követnek el. Ők ugyanúgy felfogják a fájdalmat, de nem képesek oly módon feldolgozni azt, mint egy felnőtt ember. Felnőttként felismerve, hogy gyermekként rossz bánásmódban részesült valaki, egy életre szóló trauma lehet.

Több mint tíz évvel ezelőtt egy orosz városban, Yaroslavli-ban a lakosok az egyik házból sírást hallottak, ami nem akart megszűnni. A házat figyelve napokig senkit nem láttak se bemenni, se kijönni onnan.

Végül felhívták a rendőrséget, akik kiérkezve az 1 éves Liza Verbitskaya-t találták magára hagyva az üres épületben. Senki nem volt vele. A szülei napokkal azelőtt magára hagyták. A rendőrök igyekeztek felkutatni őket, de nem jártak sikerrel.

Liza-t kórházba vitték megvizsgálni. Az esélye az örökbefogadásra nagyon csekély volt, mivel a lakosság nem volt túl liberális és nem fogadták el a kislány sötét bőrszínét.

Amíg a kórházban volt, Liza útja kereszteződött egy nőével.Inna Nikka a kórházban éppen a beteg fiát látogatta meg, amikor meghallotta a kislány sírását. Az anya úgy döntött, hogy annyiszor fogja meglátogatni Liza-t, amennyiszer csak tudja.

Anyai ösztöne felébredt és kötelék alakult ki benne a kislány felé. Gyakran vitt neki ruhát és ételt.

Egyik nap, amikor látogatóba érkezett, azt vette észre, hogy Liza-t elvitték a kórházból egy árvaházba, mivel senki nem akarta örökbe fogadni.

Inna szíve majd megszakadt. Nem volt hajlandó lemondani a kislányról és belement a hosszú és fáradságos folyamatba, hogy örökbe fogadhassa őt. Bár egy évig tartott, de Liza végül a gyermeke lett.

Inna úgy fogadta el a kislányt, mintha a saját vére lenne, bár a kislány beilleszkedése nem volt egyszerű. A kicsi Liza még mindig a trauma hatása alatt volt, amiért a szülei elhagyták őt. Rettegett a hangos zajoktól és motivációs nehézségekkel küzdött. Nehezen tanult meg enni és járni.

Inna türelmes volt és azon dolgozott, hogy kialakítsa Liza önbecsülését és bizalmát. Beíratta balettra és bevezette őt a művészetek világába.

Tizenkét éves korára Liza már több tehetségkutató versenyt és szépségversenyt is megnyert. Még egy modell szerződést is aláirt, amivel Oroszország egy kis csillagává vált.

Inna-nak köszönhetően Liza ma már tökéletes belső erővel rendelkezik. Inna soha nem adta fel, hogy felemelje a gyermek önbizalmát, hogy egy gyönyörű, magabiztos fiatal nővé cseperedhessen.

www.tudasfaja.com

Hirdetés