Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ha végig nézed ezt a videót, soha többé nem fogsz kínai zacskós...

Ha végig nézed ezt a videót, soha többé nem fogsz kínai zacskós levest enni!

Egy olyan korban élünk, amit a sebesség és az azonnali megoldások uralnak. Ez a kényelem viszont egészségünk kárára is válhat.Ezekben a levesekben levő tészta felelős rengeteg gyermek vakbélgyulladásáért, plusz a hungarocell csomagolás miatt számos mérgező anyag jut a szervezetbe.

 

Így nemcsak felnőtteknek, de különösen gyermekeknek vétek tasakos leveseket adni. Valaha ettem én is ebből az 50-60 forintos szutyokból. Nézd meg mi történik, amikor srác kibontja a mellékelt ízport! Az eszem megáll.

De a legfontosabb dolog, amit elfelejtünk az ízek, illatok és pénz világában, hogy a levesporok komoly egészségügyi kockázatot jelentenek. A felhasznált összetevők lassú mérgek és komoly egészségügyi kockázatai vannak.

A legtöbb instant leves mono-nátrium-glutamáttal készül. Ha ezt a vegyi anyagot rendszeresen juttatjuk be a szervezetünkbe, akkor megnő az olyan betegségek kialakulásának kockázata, mint a rák vagy a migrén. Ez az anyag ráadásul függőséget is okoz, mint a koffein vagy a nikotin. Ezeket az instant leveseket ráadásul legtöbbször hungarocell tasakokban árulják, ami növeli az Alzheimer-kór kialakulásának esélyét,írja a bien.hu

Forrás: organikusok.hu

loading...