Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Ha van szárítógéped, ezt a trükköt gyorsan mentsd el magadnak!

Ha van szárítógéped, ezt a trükköt gyorsan mentsd el magadnak!

Az nyújtsa fel a kezét, aki szeret vasalni! Nem sok ember van a világon, akinek kedvenc elfoglaltságai közé tartozna a vasalás, de sajnos néha muszáj megcsinálni. Vannak, akik csak a legvégső esetben hajlandóak vasalni, és csak kizárólag az ingeket gyűrődés mentesítik.

 

Azoknak, akik soha többé nem akarnak vasalni, de mégis azt szeretnék, ha ruháik gyűrődésmentes lenne, mutatunk egy nagyon jó praktikát. A dolog csak akkor működik, ha van szárítógépünk, és jégkockánk.

Nézzük, mit kell tennünk!

Mindenképp próbáljuk ki az alábbi módszert, hiszen időt és energiát spórolhatunk meg vele. Fogjunk néhány jégkockát, és tegyük be a gyűrött ruhákkal együtt a szárítógépbe. Kapcsoljuk magas hőmérsékletre a szárítógépet, és várjunk 5 percet, majd vegyünk ki a teljesen kisimult ruhákat. A meleg hatására elolvadnak a jégkockák, és a gőzben kisimulnak a ruhák.

Teljesen le fogunk döbbenni, ha meglátjuk, hogy mennyire simák lettek a gyűrött ruháink. A jó az az egészben, hogy nem kell időt töltsünk a vasalással, közben pihenhetünk, vagy mosogathatunk, hiszen a gép magától végzi a dolgát.Vigyázzunk, hogy soha ne tegyünk túl sok ruhát a szárítógépbe, a legjobb, ha csak 2-3 vékonyabb darabot teszünk be egyszerre. Ha túl sok gyűrött ruhánk van, akkor inkább két adagban tegyük be őket. Mindegy, hogy mekkora kapacitású a szárítógépünk, 2-3 jégkocka elég lesz, ha ennél többe teszünk, nem fog működni a dolog.
Nézzük meg az alábbi videót, és próbáljuk ki ezt a hihetetlenül praktikus módszert. Akkor fogjuk a legjobban értékelni ezt a technikát, ha hirtelen egy tiszta, vasalt ingre lesz majd szükségünk. Ez biztos nem lesz akadálya annak, hogy a legjobb formánkat adjuk egy állásinterjún.

Szerző: tudasfaja.com

loading...