Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ha úgy érezd romokban az életed, ezt az imádságot mond rendszeresen és...

Ha úgy érezd romokban az életed, ezt az imádságot mond rendszeresen és minden bajod elvész!

Az ima csodálatos erővel rendelkezik, akár hiszel benne, akár nem, érdemes kipróbálnod, hogy nyílnak meg hatására a segítő angyalok kapui, és költözik be a harmónia az életedbe.

Ez az ima segítségedre lesz abban, hogy eltűnjön szívedből a kétely, feloszoljanak a problémával kapcsolatos gondolataid, és sokkal kiegyensúlyozottabb legyél.

“Édes Istenem, ments meg engem minden gonosztól, és nyújts segítséget, védelmezz az ártó hatalmaktól, melyek egyre inkább irányítani próbálják az életemet.

Add, hogy mindennapjaim nyugodtabbak, és kiegyensúlyozottabbak legyenek.

Küldd el hozzám őrangyalaidat, hogy védelmet nyújtsanak a nehéz időkben, támogassanak a látható, és láthatatlan veszélyekkel szemben.

Ha nehéz felhők gyülekeznek felettem, ha elönt a harag, a félelem, vagy a düh, te akkor is itt vagy velem, és arra ösztönzöl, hogy az élet csodálatos. Küldj áldást ismert, és ismeretlen ellenségeimre, hogy harag, és bosszú nélkül távozzanak a házamból.

Hadd, hogy átjárjanak a pozitív gondolatok, és hit csodálatos ereje. Mert a legfontosabb a Földön az emberi szeretet, a békesség, és a közösségi egység megtartó ereje.

Tedd, hogy azok, akik nem szeretnek, vagy gyűlöletet hordoznak szívükben, lelki békére találjanak, járja át őket a Szentlélek ereje, és a nyugalom hatalma. Bocsásd meg a mi hibáinkat, hogy mi is meg tudjunk bocsátani azoknak, akik ellenünk vétkeztek. Ámen”

tudasfaja.com

loading...