Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Ha tudtam volna, hogy ennyi mindenre jó egy régi melltartó, soha nem...

Ha tudtam volna, hogy ennyi mindenre jó egy régi melltartó, soha nem dobom ki őket!

Mivel szinte minden nap viseljük őket, nem csoda, ha a melltartónk egy idő után elhasználódik és cserére szorul. Mégis mi mást lehetne tenni ilyenkor, mint kidobni és venni egy újat, igaz? Nos, nem egészen.

Egy régi melltartóban több lehetőség rejlik, mint azt gondolnád. Ne sétálj vele a szemetesedhez, inkább olvass tovább és használd fel valamire. Mutatunk néhány tippet.

1# Kisruhához

A pánt nélküli melltartó a legjobb választás egy kisruhához. Ha van egy régi melltartód, amit már úgyis csak kidobnál, akkor vágd le róla a pántokat és ragaszd bele a pántos kisruhád belsejébe. Így két legyet ütsz egy csapásra. Nem kell hozzá külön melltartót felvenned és nem is fog csúszkálni.

2# Mesés top

Nagyon divatos pántos felsőt tudsz készíteni egy megunt, elhasználódott melltartóból. Mindössze fel kell díszítened egy általad választott csipke mintával. A színeket is te magad választhatod meg. A pántjára is rögzíts csipkét, úgy lesz igazán lenyűgöző.

3# Talpbetét

Darabold fel a melltartó kosarát megfelelő méretűre és a puhább részét helyezd be a magassarkú cipőd talp részére. Így kímélheted a lábadat egy hosszabb esemény alkalmával. Felejtsd el a fájdalmat és élvezd a kényelmet.

4# Divatos nyakörv nyaklánc

Készíthetsz belőle magadnak vagy a lányodnak is stílusos nyakörvet, amit olyan kiegészítőkkel díszítesz, amivel csak jól esik. Engedd szabadjára a fantáziádat.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...