Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ha ezt a 7 jelet tapasztalod, kísértet költözött az otthonodba!

Ha ezt a 7 jelet tapasztalod, kísértet költözött az otthonodba!

Hirdetés

Mindig is azt gondoltad, hogy az otthonod a legbékésebb és legbiztonságosabb hely a világon, azonban az elmúlt időszakban furcsa dolgokat kezdtél el tapasztalni? Elgondolkodtál azon, hogy valamilyen természetfölötti jelenség állhat a háttérben?

 

Hirdetés

Ha a következőkben felsorolt dolgok egyikét is tapasztaltad már, előfordulhat, hogy egy hívatlan szellem tanyázott le az nálatok.

1.

Úgy érzed, hogy a ház bizonyos pontjain eltérő a hőmérséklet. Amíg a szoba egyik részében melegebb van, a másikban meglehetősen hideg. Esetleg alkalmanként légáramlatot érzel a bőrödön, holott nincs nyitva ablak.

2.

Van háziállatod és azt vetted észre rajta, hogy az elmúlt időszakban megmagyarázhatatlan dolgokat cselekszik, mintha olyasvalakit érzékelne, aki a te szemeid szerint nincs jelen. Az állatok érzékei sokkal finomabbak, mint a mieink.

3.

Olyan zajokat hallasz, aminek, megvizsgálva a helyzetet semmi logikus forrása nincsen. Ezt legfőképp estefelé, éjszaka tapasztalod. Elgondolkodtató.

4.

A hely, ahol élsz, titokzatos sztorit tud magáénak, és ha érdeklődsz a régmúlt felől, mindenki csak ködösen nyilatkozik, mert lényegében senkinek nincs biztos információja róla.

5.

A szagok is árulkodóak. Nem tudod, hogy honnan származnak, de határozottan érzed, hogy a te tevékenységeidnek semmi köze nem lehet hozzá. Talán egy nem evilági energia próbálja magára vonni a figyelmed.


6.

Egyik pillanatban még leoltva van a villany az egyik helyiségben, ám amikor kis idő múlva újra arra jársz, már ég. Lehet, hogy egyszer kihagy a memóriád és rosszul emlékszel, de ha ez rendszeres és már biztos vagy benne, hogy mikor van a te kezed az akcióban, az nagyon gyanús.

7.

Az elmúlt időszakban egyre több aggasztó, zaklatott álmod volt, pedig alapvetően nem jellemző rád, hogy így megviseljen egy éjszaka. Az ismeretlen szellem jelezhet így.

tudasfaja.com

Hirdetés