Kezdőlap AKTUÁLIS Gyászol Kökény Attila – összetört az aranytorkú énekes

Gyászol Kökény Attila – összetört az aranytorkú énekes

Hirdetés

Egyik legjobb barátját gyászolja Kökény Attila, az énekes teljesen összetört Bóni József elvesztése miatt. A fiatal zenész váratlan halálát semmi sem előzte meg.

Hirdetés

A zenének és családjának élt Bóni József bárzongorista, akit most az egész szakma együtt gyászol.

A muzsikus a Piros Pezsgő bár állandó fellépője volt, Báder Mari mellett. A mulató is megemlékezett róla – írja a Blikk.

Kökény Attila az egyik legjobb barátját vesztette el Bóni Józsefben, az énekest letaglózta barátja halála.

“Drága barátom, testvérem, Bóni József! Felfoghatatlan, ami történt, fel sem fogom igazán, a szívem szakad meg, hogy többet nem találkozunk. Sosem foglak elfelejteni, drága Jozsikám! Őszinte részvétem a családnak” – írta Kökény Attila közösségi oldalán.

Bóni József és Kökény Attila együtt jártak zeneiskolába, azóta fűzi őket össze egy szoros barátság. A bárzongorista ugyanakkor a Magyar Bárzongoristák Egyesületének is alapító tagja volt.

„A bárzene, mint műfaj, már gyerekkorában megérintette. Garay Attila növendéke volt, tőle sajátította el a szakma fortélyait magas szinten. Bejárta Európát, illetve óceánjáró hajókon rendszeresen vendégszerepelt, mint bárzongorista. Jelenleg Budapesten számos neves szórakozóhelyen varázsolja el a visszajáró vendégkörét egyedi zongorajátékával” – áll az egyesület Facebook-bejegyzésében.
Hirdetés