Kezdőlap AKTUÁLIS Gyász – Elhunyt az ismert magyar politikus

Gyász – Elhunyt az ismert magyar politikus

Hirdetés

Szomorú hírek érkeztek hétfőn, melyek szerint elhunyt Vízkelety Mariann, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület volt elnöke. A család hétfőn értesítette az MTI-t a tragikus veszteségről.

 

Hirdetés

Vízkelety Mariann pályafutása során számos fontos tisztséget töltött be, és életét a közszolgálatnak, az államigazgatásnak és a civil szervezeteknek szentelte. Volt közigazgatási, igazságügyi államtitkár és miniszterelnöki biztos is. Emellett több civil szervezet kuratóriumi tagjaként tevékenykedett, elnökként pedig a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület élén állt.

67 éves korában, hosszan tartó súlyos betegség után hunyt el vasárnap. Vízkelety Mariann szakmai elhivatottságával és elkötelezettségével hívta fel magára a figyelmet, és neve szorosan összefonódik a Magyar Polgári Együttműködés Egyesületével.Az elhunyt kiemelkedő teljesítményét és hűségét az országhoz és a közösségéhez mindig nagyra értékelték. A család további részleteket később oszt meg Vízkelety Mariann temetésével kapcsolatban.

Vízkelety Mariann emléke örökké él majd azok szívében, akik ismerték és tisztelték őt. A közszolgálat és az együttműködés terén elért kiemelkedő hozzájárulása emlékét örökké őrzi a hazai közélet és civil társadalom.

Hirdetés