Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS Futótűzként terjed az interneten Bödőcs Tibor újévi videója

Futótűzként terjed az interneten Bödőcs Tibor újévi videója

Hirdetés

Bödőcs Tibor Karinthy-gyűrűs magyar humorista újabb humoros videóval lepte meg rajongóit. A népszerű humorista ezúttal ismét egy Mészáros Lőrinc-paródiavideóval lepte meg a magyarokat.

 

Hirdetés

Szilveszter napján újabb fergeteges videóval lepte meg rajongóit Bödőcs Tibor humorista. Ismét egy Mészáros Lőrinc paródiával rukkolt elő, a videó azonnal futótűzként kezdett el terjedni a közösségi médiában.

“A kormány keményen dolgozik azon, hogy a nektek jogosan járó EU-s támogatásokat megkapjam” – mondja zseniális frázisokkal tűzdelt videójában Bödőcs Tibor.

“A gazdag ember nem jut be a mennyek országába, megkapja a földön” – hangzik el a videó végén, amit már most imádnak a rajongók. A videó alig 4 órája került fel a YouTube-ra, de már most több mint 100.000-en nézték meg.“Jövőre is kérünk minél többet a munkáidból. Isten megáldjon téged és családodat. Sok dolgot mi is tudunk, de nem tudjuk ilyen jól megfogalmazni. Áldott tehetség vagy. Használd továbbra is a köz javára tudásodat” – írta egyik rajongó a videó alá.

“Hát ezek vagyunk ismét, sírva röhögünk a saját szomorú sorsunkon. (ez megint a legjobb)” – tette hozzá egy másik.

“Bárcsak látnám Andi fejét, mikor ezeket a mesterműveket megnézi” – tette hozzá Bödőcs Tibor Facebook-oldalán egyik rajongója.

“Zseniális, mint mindig! Főleg, mert igaz….és még hány téma vár feldolgozásodra Tibike! Imádlak! Ezt a “hangot” ahogy kitaláltad….és ahogy “képzed” – az aranykerete a szövegnek!” – fogalmazott egy másik.


Bödőcs: Mészáros Lőrinc – Téli gondolataim

 

Hirdetés