Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS Futótűzként terjed az interneten, az idei év legszebb karácsonyi dala Bagossy Brotherstől

Futótűzként terjed az interneten, az idei év legszebb karácsonyi dala Bagossy Brotherstől

Hirdetés

A Bagossy Brothers Company ismét kitűnt a zenei életben, és idén egy igazi karácsonyi gyöngyszemet hozott el nekünk. A “Hull a Hó” című dalukkal megfűszerezve, a zenekar új karácsonyi albumával a téli hangulatot hozza közelebb hozzánk.

 

Hirdetés

A hideg téli estéken és az ünnepi hangulat körülvéve, a “Hull a Hó” dal a Bagossy Brothers Company egyik legszebb alkotása, amelyet érdemes meghallgatni és átélni. A dal nem csupán zenéje révén ejt rabul, hanem az abban rejlő hangulat, ami a téli varázslatot ébreszti a hallgatókban.

A zenekar frontembere, Bagossy Norbert, elmondta, hogy a karácsonyi lemez ötlete már évek óta érlelődött bennük. Az idei évben sikerült összehozniuk egy olyan albumot, amelyen átadhatják, hogyan élik meg a karácsonyt. A “Hull a Hó” című dal pedig igazi csemegéje ennek a lemeznek, amelyet a zenekar a Balaton partján, a nyár közepén készített el, mégis sikerült átültetniük benne a tél varázsát.
A dal rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tett szert az interneten, és a nézettsége egy nap alatt elérte a 70 ezres számot. A rajongók lelkesen osztják meg véleményüket, és elismerik a zenekar visszatérését ahhoz a stílushoz, amitől annyian rajonganak értük.

A Bagossy Brothers Company “Hull a Hó” című dalával tehát nemcsak egy újabb karácsonyi slágert kaptunk, hanem egy igazi élményt, amely a zenekar kreativitását és tehetségét tükrözi. A téli hangulat és a zene erejével a Bagossy Brothers Company ismét megmutatta, hogy képes lenyűgözni és megragadni hallgatóikat az év bármely szakában.

 

Íme a csodálatos karácsonyi videó:
Neked, hogy tetszett?

Hirdetés
loading...