Kezdőlap AKTUÁLIS Friss hírek érkeztek Sas József állapotáról! Egyre többen izgulnak érte!

Friss hírek érkeztek Sas József állapotáról! Egyre többen izgulnak érte!

Ugyan testileg még gyenge, szellemileg topon van az agyvérzéséből lábadozó Sas József. Annyira, hogy új számot is írt a visszatérésére.

Bár a mozgása még nem a régi, a rendezői véna ugyanúgy működik Sas Józsefben a kétoldali agyvérzése után is, mint korábban.

A nagybeteg humoristát hét végén az ATV Naplójának stábja otthonában kereste fel, hogy interjút készítsenek vele, és hiába nézett ki a stáb egy alkalmas helyet a lakásban, Sas ragaszkodott hozzá, hogy az ágyában fekve vegyék fel a beszélgetést. Majd végül mégis beleegyezett, hogy a kerekesszékben vegyék fel a beszélgetést.

– Rendben vagyok, a mozgásommal van baj – mesélte Sas.

A felvételen nemcsak egy jókedvű Sas látszik, hanem az is, hogy a há­zat teljesen átrendezték a kedvéért, speciális betegágya a nappaliban kapott helyet. A humorista töretlenül hisz abban, hogy még visszatér a színpadra, már azt is tudja, mit fog mondani.

Egy cigány ember panaszait adja majd elő – ezt az új darabot nemrég, már agyvérzése után írta. Azt, hogy na­gyon erős az akarata, Sas ápolója, Aba Juhász Mihály is elmesélte a stábnak. A szakápoló egyébként egy idő után rá is szólt a tévésekre, hogy Sas sokat ült, muszáj lenne.

(Bors)

loading...