Kezdőlap AKTUÁLIS FONTOS üzenet jött a nyugdíjasoknak Húsvét előtt

FONTOS üzenet jött a nyugdíjasoknak Húsvét előtt

Hirdetés

Az elmúlt időszakban több mint 600 ezer ember regisztrált a Gondosóra szolgáltatásra, amelynek révén már több mint 10 ezer életet sikerült megmenteni.

 

Hirdetés

Emellett 200 ezer hétköznapi ügyben tudtak segíteni a diszpécserközpont munkatársai.

Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója Facebook-oldalán osztotta meg ezt az örömteli hírt. Hangsúlyozta, hogy a magas regisztráltak száma lehetővé tette, hogy sokkal több idős embert tudjanak segíteni a szolgáltatás segítségével.A Gondosóra szolgáltatás különösen fontos a 65 év felettiek számára, akiknek segítségre van szükségük az élet mindennapi helyzeteiben.

A Gondosóra használata során több mint 16 ezer alkalommal értesítették a kontaktszemélyeket és hozzátartozókat, valamint közel 15 ezer órán keresztül beszéltek az ügyfelekkel a diszpécserközpont munkatársai.Ez a szolgáltatás nemcsak életmentésre, de a mindennapi teendők megkönnyítésére is alkalmas.

Nyitrai Zsolt külön kiemelte a 106 éves Gizi nénit, aki a Gondosóra legidősebb felhasználója.

Jó egészséget kívánt neki, és bátorította az embereket, hogy regisztráljanak a szolgáltatásra. Hozzátette, hogy a Gondosóra “biztonságot ad a nyugdíjasnak és nyugalmat a hozzátartozóknak. Segítséget jelent egy gombnyomással”.

A Gondosóra szolgáltatásról a Pénzcentrum is írt korábban, ahol részletesen bemutatták a fontos tudnivalókat.Ez a szolgáltatás nemcsak a mindennapi élet könnyebbé tételében segít, hanem életeket ment, és nyugalmat ad az idős emberek hozzátartozóinak.

Hirdetés